Jump to content

Πρόβλημα με floppy

Recommended Posts

Έχω ένα εξωτερικό floppy NEC USB και το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ δεν έχω άλλο (ούτε εσωτερικό ούτε εξωτερικό) τα WIN XP <<βλέπουν>> ότι έχω 2 (floppy A & floppy B).Έχω κάνει uninstall το Α (το οποίο δεν υπάρχει) αλλά σε κάθε επανεκίνηση το ξαναπερνάει.Έχω δοκιμάσει από το BIOS (ASUS A8N32-SLI DELUXE) και κάνω disabled το floppy από το removable drives και το αφήνω να έχει ως επιλογή μόνο το nec αλλά και πάλι τα ίδια.Μόνο όταν κάνω disabled από το BIOS την επιλογή Legacy Diskette A μου εμφανίζει ένα drive (της NEC) το οποίο λειτουργεί κανονικά στα WIN αλλά δεν μπορώ να κάνω π.χ. boot από το POST παρόλο που το <<βλέπει>> κανονικά και έχω βάλει από BIOS να <<διαβάζει>> από αυτό.Καμιά ιδέα???

Τελικώς το πρόβλημα λύθηκε,έκανα disabled από το Bios το diskette A legancy,άλλαξα το γράμμα του Nec από Β σε Α και όλα οκ.Είναι bug fixture της Asus καθώς αναγνωρίζει τον floppy disk controller ως συσκευή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.