Jump to content

PSU????

nikchris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δυστυχως αποτι εχω καταλαβει πρεπει να σκασω αρκετα λεφτακια για ενα τροφοδοτικο με την επερχομενη αναβαθμιση:010:

Λοιπον το συστημα θα εχει ως εξης:

CPU:Ιntel Pentium d930 (3.0Ghz) ή Pentium d 805(2.66) highly overclocked

VGA:7600gt ή x850xt

RAM:2*512 ddr2

MOBO: p5ld2

Sound:SBlive Value

1 dvd player

1 cdrecorder

1 western digital 250GB + 1 western digital 40GB

αυτα ειναι τα max Που θα εχει το συστημα.Λετε να πρεπει να παω σε καποιο τροφοδοτικο 550wat??Aυτα που προτεινονται (Hiper,Enermax) τα βλεπω ακριβα κ λεω μηπως τη γλυτωσω με καποιο που εχει λιγοτερα Watt.120-140€ μου φαινονται αρκετουτσικα,θα ηθελα καποιοα λυση στα 70-80€ αν ειναι δυνατον...

Eφόσον ασχολείσαι με το Oc αρκετά..καλό θα ήταν να έπαιρνες κάποιο ποιοτικό τροφοδοτικό χωρίς τσιγγουνιές.Θα χρειαστείς ένα 500w σίγουρα.Με 70-80ευρώ δεν έχω κάτι υπόψιν.Τα Tagan είναι σχετικά φθηνά.Τα περισσότερα στα 530w έχουν κοντά στα 100ευρώ.Αν πάρεις κάποιο με λιγότερα watt ξεχνάς το "highly overclocked" που λές.

SLN εχω βρει αυτο εδω που μαλλον με βολευει.

OFF Topic:SUNS RULEZ!!!!!!:003: :003:

Αν έχεις τη δυνατότητα να ανεβάσεις το budget στα 110-120ευρώ,τότε είναι καλή λύση,όπως και το tagan 580 που πρότεινε ο SLN.

Enermax 600W NOISE TAKER 145€ τελική

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700237

Αν ειναι να δωσω 150€ για τροφοδοτικο τοτε κλαφτα χαραλαμπε...το hiper 580 στα 114€ ειναι οτι καλυτερο νομιζω...Ισως θα πρεπει να αρχισουν να σκεφτονται το ...πετρελαιο για υπολογιστες με τετοιο ρευμα που εχουν αρχισει να καταναλωνουν:098: :098:

Ισως θα πρεπει να αρχισουν να σκεφτονται το ...πετρελαιο για υπολογιστες με τετοιο ρευμα που εχουν αρχισει να καταναλωνουν:098: :098:

Μπα ετσι που παει η τιμη του δεν μας περνει :p! Οσο για psu ειναι επενδυση ειναι κατι που θα το κρατησεις δηλαδη. Το antec true power 480 το εχω 2 χρονια τωρα ας πουμε...

Μία ερώτηση . Πέντιουμ ντι highly overclocked. Mε τη μαμά ψύκτρα? Τον ήλιο τον παρατήρησες αυτές τις μέρες. ???Εκτός και αν έχεις υδρόψυξη. Οπότε πήγαινε για το μικρό να γλιτώσεις και τα χρήματα, και πιες του το αίμα

Μπορει να αφησω ανοικτο το κουτι κ να βαλω ενα μεγαλο ανεμιστηρακι 25'':041: :041: .Ποσο παει μια φτηνη υδροψυξη,ειμαι ολιγον ασχετος με το θεμα...

Θα με πουν εγκάθετο οι φίλοι κονροηστές (βαριέμαι να βάζω διαλυτικά γιαυτό έβαλα Η αντί για Ι) αλλά με μέτρια υδρόψυξη πάλι δεν πας πουθενά. Για ένα καλό entry level ίσως και με 100 ευρώ (από σκίνι μεριά ισως να σου έρθει φθηνότερα)

Θα με πουν εγκάθετο οι φίλοι κονροηστές (βαριέμαι να βάζω διαλυτικά γιαυτό έβαλα Η αντί για Ι) αλλά με μέτρια υδρόψυξη πάλι δεν πας πουθενά. Για ένα καλό entry level ίσως και με 100 ευρώ (από σκίνι μεριά ισως να σου έρθει φθηνότερα)

Τι λε ρε παιδι μου...Εσυ καλα τα λες αλλα ειναι πολλα τα λεφτα...

Αυτο εδω το τροφοδοτικο πως σας φαινεται?? Ειναι το Allied ATX-500W-P4 κ το βρισκω 40 Ευρω Αλλο ενα Link Νομιζω ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του.Μετα θα παρω κ υδροψυξη...:102:

Kαλό είναι να πάρεις ένα καλό και ποιοτικό τροφοδοτικό. Κοίτα η το hiper 480 h 580 ή το hec 550 max 110. Αν πάς και για υπερχρονισμό πρέπει να πάρεις εάν καλο τροφοδοτικό.

Λες να ειναι λιγα ρε chief?? Αλλα εχει πολυ καλη αποδοση amber...

Aν κλοκάρεις όλα όσα λες και πολύ όπως λες. Θα ψάχνεις πάλι για τροφοδοτικό

Aν κλοκάρεις όλα όσα λες και πολύ όπως λες. Θα ψάχνεις πάλι για τροφοδοτικό

μπα....Τον 930 θα παρω με μια 7600gt θα κρατησω ενα δισκο,ενα dvd-drive.Aντε να κλοκαρω λιγο τη CPU ή την καρτα,δε νομιζω κ τα 2 παντως.Στη χειροτερη δεν κανω κ καθολου oc δεν τρελαινομαι κιολας.Στην ακομα χειροτερη παιρνω και αλλο:082: :082:

Και που το καταλαβαινω μεχρι που δινει ικανοποιητικα το PSU?? Που θα βρω Βολτομετρο?Ειναι ακριβα τα καλα βολτομετρα?

Αμπερόμετρο χρειάζεσαι.Όχι δεν είναι ακριβά.Ένα απλό έχει 15-20ευρώ.Ψάξε σε καταστήματα με ηλεκτρονικά εξαρτήματα αν θές..

Αμπερόμετρο χρειάζεσαι.Όχι δεν είναι ακριβά.Ένα απλό έχει 15-20ευρώ.Ψάξε σε καταστήματα με ηλεκτρονικά εξαρτήματα αν θές..

Βασικά είναι καλύτερα να πάρει πολύμετρο για να έχει πολλά όργανα σε ένα αλλά καλό θα ήταν να εξηγούσες και πως ακριβώς θα γίνει η μέτρηση του ρεύματος γιατί έχω περιέργεια....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.