Jump to content

Αγορά panel

Nemesis1442169105

Recommended Posts

Απο οτι εχω ακουσει καλο ειναι μονο που νομιζω πως δεν ρυθμιζει ικανοποιητικα τους ανεμιστηρες

Οσο για το αξιοπιστο....οψομεθα

Έχω το ίδιο στο μηχάνημά μου θα σου γράψω τις προσωπικες μου "βαθμολογίες":

Δυνατότητες: 8/10, σύνδεση 4fan, 4 sensors

Συνδεσημότητα: 6/10, γίνεται λίγο χαμός με τα καλώδια στο πίσω μέρος του πανελ.. μου πήρε αρκετή ώρα να βρω τρόπο να τα συμμαζέψω

Οπτικό αποτέλεσμα: 10/10, πραγματικά είναι πάρα πολύ όμορφο, αν και κάποια πράγματα στο πανελ είναι λίγο παιδικά

Διαχείρηση fans: 6/10, Πολύ αργή αλλαγή στροφών. Σταθερό minimun ανάλογα με τον ανεμιστήρα. Πολύ καλό το auto mode.

Eγκατάσταση: 8/10, Όλα τα καλώδια έχουν καρτελάκι για να μην χάνεις την μπάλα. Απλά δεν ταίριαζε 100% στις βίδες του κουτιου μου... προεξέχει 0.5cm

Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό αν και θα μπορούσε να βελτιωθεί κι άλλο. Από την άλλη καθαρά για θέμα ελενχου ανεμιστήρων χωρίς αρώματα και φρου φρου είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το 2ο πάνελ που έχω της Zalman. Aπλό και άκρος λειτουργικό (μπορείς μάλιστα να φέρεις και τον έλενχο καθωδικών λαμπών στο πάνελ αν θέλεις με μία μικρή πατέντα)

'Αν δεν κάνω λαθος είναι ο αντικαταστάτης του προηγούμενου με παραπάνω δυνατότητες... Αλλά προσωπικα μου φαίνεται πολύ πιο άσχημο... αν έχει καπάκια για να κρύβει τις θύρες κτλ ... θα είναι κορυφή..

Πολύ σημαντικό αλλά ίσως και πρόβλημα είναι το οτι ελένχετε μέσω προγράμματος και όχι με κουμπάκια..

Νομίζω οτι προτιμώ τα κουμπάκια.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.