Jump to content

αναβαθμιση?

fragky

Recommended Posts

εχω ενα pc με pentium 4 1,60 ghz me chipset i845 ti επεξεργαστη θα χρειαστω (δηλ socket? ) για να ειναι συμβατος και να τρεξει? ειμαι λιγο ασχετος σε αυτα.

ο

Intel Celeron D 340

• Ταχύτητα: 2.93GHz

• FSB: FSB 533

• Socket: Socket 478

• Cache: 256K cache

ειναι καλυτερος ? κανει?

μαλλον σε μεταχειρισμενο σε βλεπω να καταληγεις - κατ αρχην η 845 εκδοση που εχεις δεν υποστηριζει ουτε πρεσκοτ

δεν αναφερεις ποια μητρικη εχεις και με ποια εκδοση bios

edit>το 845 πρεπει να ειναι ενα εκ των > E,G,GE,GV,PE για να υποστηριζουν τον 340

Θα χρειαστείς επεξεργαστή για socket 478. Για το socket αυτό υπάρχουν όμως και επεξεργαστές με πυρήνα Presscott. Kατά 99% η μητρική σου ΔΕΝ υποστηρίζει Presscott.

Γράψε ποιό μοντέλο μητρικής έχεις για να κοιτάξουμε στον δικτυακό τρόπο της εταιρίας μήπως και υποστηρίζει.Πάντως όπως ειπώθηκε πιό πριν, μάλλον θα πας σε κάτι μεταχειρισμένο γιατί Pentium 4 με πυρήνα Northwood που θες εσύ δεν υπάρχει καινούριος νομίζω εδώ και πολύ καιρό

Πάντως μην πας από Pentium σε Celeron, μόνο και μόνο για τα MHz. Πάλι Pentium να πάρεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.