Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2006 Παρατηρησα τον τελευταιο καιρο οτι η ταχυτητα ενος σκληρου μου (seagate 300gb αγορασμενος τον Δεκεμβρη) ειχε χαμηλες ταχυτητεςΔεν μπορουσα να γραψω ουτε καν 6χ τα dvd!Τον τσεκαρω με το hdtune --> 6,3 MB/sec!!Ελεοc λεω,κατσε να αντιγραψω τα τραγουδια που εχω σε αυτον τον σκληρο(35.000+!) στον αλλον 320αρη wdΤον εβαλα το βραδυ να κοπιαρει λοιπον τα παντα και το πρωι βλεπω το μηνυμα could find file ταδε from source diskΚοιταω και ο σκληρος ειχε εξαφανιστει απο το My computer!Restart βαζω seatools και quick scan . Αργει αλλα μου τα βγαζει ολα οκ!Βαζω το Full Scan και fail μετα απο 2 λεπτα........Καταλαβαινω οτι φταιει ο δισκος γιατι τον τραμπαρα θεσεις χθες με τον οκ 320αρι αλλα τα ιδιαΤο ερωτημα μου ειναι : ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣ ΤΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ??ΧΕΕΕΕΕΕΛΠ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάϊος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Λίγα Λίγα και αργά...Καταρχάς κοίτα αν ζεσταίνεται όταν λειτουργεί .. Βγάλτον από το κουτί και προσπάθησε εκτος κουτιού να τον λειτουργήσεις. Αν έχεις USB κουτί ακόμα καλύτερα....αλλιώς ασε την ταινία να κρέμετε.Στην έσχατη περίπτωση πάρε ένα σπρέυ αέρα και φύσα τον μέχρι να κρυώσει πολύ ή βάλτον στο ψυγείο για λίγη ώρα ώστε να πέσει η θερμοκρασία αρκετά ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει έστω για 10 λεπτα να δεις αν θα μπορέσεις να δείς δεδομένα....Αν δεις ότι δεν βλέπεις φως τότε παμε για άλλα κόλπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 10, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Αυτο ακριβως μολις εκανα!Τον εβγαλα εξω απο το κουτι , ανοιξα και το τζαμι και τωρα τον βλεπουν τα win ok , αλλα παλι χαμηλες ταχυτητες.Παω για να κανω και το υπολοιπο backup! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 10, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Εγω παντως για τον δισκο του soulclaimer πηγαινα δε φταιω που εσυ περνουσες απο την γειτονια εκεινη την ωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 10, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Καταρχην Greek σε ευχαριστω πολυ (κατι που παρελειψα να πω στο προηγουμενο ποστ μου!)Αφου τελειωσει η αντιγραφη ξερει κανεις κανενα προγραμματακι που να ελεγχει ενα προς ενα αρχεια φακελλων ωστε να βεβαιωθω οτι ολα ειναι πηγαν οκ στην αντιγραφη?Απο Πλαισιο τον ειχα παρει,δε πιστευω να μου πουνε κανα κουλο,θα τους φαω...ΥΓ Εγω παντως για τον δισκο του soulclaimer πηγαινα δε φταιω που εσυ περνουσες απο την γειτονια εκεινη την ωρα...Νεα Υπηρεσια της Vodaphone : ΓκαντεμοRouteΜαθετε τωρα απο ποιες γειτονιες περναει ο mefistofelis!Τερμα πια οι «τυχαια» καμμενες καφετιερες,το πεσιμο της ασφαλειας λογω DFI και τα κρασσαρισματα των win!ΓκαντεμοRoute:Your way out of safety...{ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ,δε πιστευω να παρεξηγηθηκες ;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis1442169105 Μάϊος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Φίλε έγραψες!!!! Είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες και πολύ χρήσιμη για πολύ κόσμο, βλέπε soulclaimer, εσένα, εμένα!!!!! Θα είναι και πολλοί άλλοι φαντάζομαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 10, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Ρε σεις δορυφορο θα βαλετε πανω μου ετσι οπως το πατε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Μάϊος 10, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Αφου τελειωσει η αντιγραφη ξερει κανεις κανενα προγραμματακι που να ελεγχει ενα προς ενα αρχεια φακελλων ωστε να βεβαιωθω οτι ολα ειναι πηγαν οκ στην αντιγραφη?δε μπορεις απλα να επιλεξεις ολους τους φακελους και μετα ιδιοτητες και απλα να τσεκαρεις το μεγεθος και τον αριθμο των αρχειων που περιεχουν μεσα? :081: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάϊος 10, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Οκ , μιας και βρεθηκε λύση το θέμα κλειδώνει εδώ.... Για περιταίρω σχόλια μπορεί να ανοίξει θέμα στη κατάλληλη κατηγορία...Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.