Jump to content

Kαινουργια καρτα....

nikchris

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Κατ'εμέ ο μοναδικός λόγος να πάρω κάρτα της ATI, θα ήταν για να παίζω με HDR+AA. Αλλά για να έχω και αυτό και καλά fps θα πρέπει να έχω τουλάχιστον 1 x1800xt.

Άσχετο: Γιατί το RivaTuner δεν είναι συμβατό με drivers πέρα των 81.98; Και θεωρείται κορυφαίο πρόγραμμα για o/c

το πρωτο αρθρο αναφερεται στην Χ1800GTO.σε καμια περιπτωση δεν φτανει την X1800XL.

στο δευτερο αρθρο τα ρολογια της 7600GT για να βγαλει 4052 marks ηταν 730/1700.οχι κατι συνυθησμενο..

To ότι δεν την φτάνει είναι λογικό (4 pipelines λιγότερα). Για σύγκριση 7600gt/x1800xl παραπέμπω εδώ: http://www.legitreviews.com/article/312/1/

Τα ρολόγια 730/1700 και 4052 στο 3dMark06 είναι χαρακτηριστικά των δυνατοτήτων της 7600gt.

Και η x850xt σε καμία περίπτωση δεν φτάνει σε επιδόσεις την 7600gt. Μιλάμε για την απλή και όχι την x850xt PE.

Πάντως υπάρχει Sapphire x1800gto στα 209e. Aλλά το φλασάρισμα για xl συνήθως δεν πετυχαίνει...

θα βγει νεα εκδοση του οπου να`ναι.υπομονη.

προσωπικα προτιμω τα beta Atitool του Wizzard..

Tα beta, τα κανονικά δεν υποστηρίζουν κάρτες nVidia. Πόση ώρα θέλει για να ολοκληρώσει ένα artifact scan;

η 7600GT εχει τον ιδιο αριθμο SIMD καναλιων με την Χ1800GTO.12.το review που μου εδωσες για την συγκριση με την Χ1800XL ειναι με την ΧFX xxx edition.

590/1600 τα ρολογια της αντι των 560/1400 της reference 7600GT.+30 mhz στον πυρηνα και +200 mhz στις μνημες.δωδτα αυτα στην X1800XL και να δουμε μετα ποιος φτανει ποιον.το συστημα σου ειναι default?χωρις o/c?

το artifact scanning δεν εχει καποιο χρονο ολοκληρωσης.το αφηνεις και τρεχει οσο κρινεις εσυ οτι η καρτα ειναι ενταξει.

εν τελει ρε παιδια ποια ειναι τα πλεονεκτηματα της 7600gt και ποια τα πλεονεκτηματα της x850xt?? Δηλαδη αν συγκρινουμε τις δυο καρτες σε ποια σημεια κερδιζει η μια κ σε ποια η αλλη??? Υπαρχει κατι αλλο στα 200€???

κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα:η 7600GT υπερτερει στο οτι διαθετει sm3.0 και ο πυρηνας της ειναι στα 90nm.εμφανιζει καλες επιδοσεις κυριως λογω υψηλων ρολογιων.

η Χ850ΧΤ υπερτερει στα εξης:16 pixel pipelines - 256-bit διαυλο μνημης.δεν θα "κολωσει" σε μεγαλες αναλυσεις με μεσω του παιχνιδιου φιλτρα-εφε ενεργοποιημενα.και με καλυτερη ποιοτητα απεικονισης γραφικων.

και στα λιγο πιο "ενδοτερα" η Χ850ΧΤ και γενικα οι ΑΤΙ υπερτερουν λογω καλυτερου IQ.

συμπληρωστε-διορθωστε αν κανω καποιο λαθος.

Εγω που θελω να κρατησω την καρτα δηλαδη αρκετο καιρο δηλαδη να παρω την χ850χτ??? Εννοω οτι σε λιγο καιρο θα παρω καποια οθονη 19'' κ θα εχω μεγαλες αναλυσεις,εκει υπερτερει η 850??? (μιλαμε για την απλη ετσι,οχι την platinum)

@nikchris: http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=326919

185e από InfoShop και καθάρισες...

Μην βλέπεις την φωτό που δείχνει Gigabyte x800xl

@giorgos th. :

κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα:η 7600GT υπερτερει στο οτι διαθετει sm3.0 και ο πυρηνας της ειναι στα 90nm.εμφανιζει καλες επιδοσεις κυριως λογω υψηλων ρολογιων.

η Χ850ΧΤ υπερτερει στα εξης:16 pixel pipelines - 256-bit διαυλο μνημης.δεν θα "κολωσει" σε μεγαλες αναλυσεις με μεσω του παιχνιδιου φιλτρα-εφε ενεργοποιημενα.και με καλυτερη ποιοτητα απεικονισης γραφικων.

και στα λιγο πιο "ενδοτερα" η Χ850ΧΤ και γενικα οι ΑΤΙ υπερτερουν λογω καλυτερου IQ.

συμπληρωστε-διορθωστε αν κανω καποιο λαθος.

Τι εννοείς IQ;

@nikchris: http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=326919

185e από InfoShop και καθάρισες...

Μην βλέπεις την φωτό που δείχνει Gigabyte x800xl

@giorgos th. :

Τι εννοείς IQ;

Χεχε αυτη χ850χτ ειναι η πιο φτηνη,ναναι καλα το Σκρουτζ την ειχα δει κ εγω.

Δηλαδή τα pipelines και το interface της μνήμης εξασφαλίζουν πρώτα σταθερότητα απόδοσης και μετά επιδόσεις;

oι ATI εχουν ανεξαρτητως χαρακτηριστικων καλυτερο shader performance απο τις Nvidia.τα pipelines και το interface της μνημης οπως λες ειναι κι`αυτα 2 παραγοντες που αφορουν και στην σταθεροτητα και στις επιδοσεις.

για μενα σταθεροτητα ειναι με τις εκαστοτε ρυθμισεις του εκαστοτε παιχνιδιου και κυριως οσο αυτες ανεβαινουν η καρτα να μην εχει μεγαλες πτωσεις στο framerate.ενα παραδειγμα σταθεροτητας ειναι πως σε ενα τεστακι που ειχε κανει ενας χρηστης σε ενα ξενο site,συγκρινε 7600GT vs X850XT στο BF2.σε χαμηλες αναλυσεις δεν υπηρχαν αξιοσεβαστες διαφορες μεταξυ των 2.οταν ομως πηγε στα 1280x1024 με 4x aa kai 8x af νομιζω η 7600GT εδωσε 46.4 fps ενω η ATI 64.8.

oι επιδοσεις απο την αλλη ειναι κατι το υποκειμενικο πιστευω.ειναι αναλογα το τι ζηταει ο καθενας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.