Jump to content

Kαινουργια καρτα....

nikchris

Recommended Posts

Λοιπον παιδια ειμαι στα προθυρα να παρω καινουργια καρτα γραφικων.Αυστηρα μπορω να διαθεσω μεχρι 200-220€.Ποια απο αυτες να παρω??

1) X800 GTO

2) 7600GT

3) X850XT

Επεξεργαστης θα ειναι καποιος κοντα στα 3,0Ghz της ΙΝΤΕΛ,μνημη 1 γιγα κτλ κτλ

Δεν με ενδιαφερει να παιζω DOOM3,ας πουμε, σε full detail,αλλα να παιζω με medium detail και νε εχω καλη,καθαρη εικονα κ καλη ταχυτητα.Επισης βλεπω κ αρκετες ταινιουλες κ θελω καλο contrast k brightness...Προσανατολιζομαι απ'οτι καταλαβαινω στην χ800 λογω bandwidth μνημης(256).Θα ηθελα τη βοηθεια σας ευχαριστω...(ακουω κ αλλες προτασεις αμα λαχει:110: )

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

η x800 GTO ειναι πολυ χειροτερη απο την x850XT, κακως τη συμπεριλαμβανεις και μαλιστα σε ακριβοτερη τιμη!

η Χ850ΧΤ ειναι η καλυτερη της σειρας Χ8**.

Καποια στιγμη ασχολουμασταν με τις Χ800 GTO2 επειδη ξεκλειδωναν και γινοντουσαν ΧΤ.

Τωρα που η Χ850ΧΤ επεσε στα 200Ε δεν υπαρχει λογος να κοιτας αλλη της ιδιας οικογενειας.

Ουσιαστικα προκειται για διλλημα Χ850ΧΤ - 7600, πανω στο οποιο εχεις εδω ολοκληρο thread να διαβασεις αποψεις.

εγω θα διαλεγα μαλλον την X850.

Aλλα οποια κι αν παρεις πιστευω καλα θα εισαι.

Σε σχέση με τις x850xt,7600gt δεν αξίζει μία βρε nikchris.Μπορώ να πώ μάλιστα οτι είναι αρκετά ακριβή κιόλας η συγκεκριμένη.

Τώρα μεταξύ των δύο πρώτων εγώ θα έπαιρνα την πιο συμφέρουσα με μια προτίμηση στην 7600gt λόγω καινούριας τεχνολογίας.

Πρώτα είναι η Χ850 ΧΤ, μετά η Χ800ΧΤ και τελευταία η Χ800XL και αφού είναι και ακριβότερη από την Χ850ΧΤ που βρήκες ξέχνα το.

Το δίλημμα είναι Χ850ΧΤ ή 7600GT, εγώ θα έπαιρνα X850XT λόγω του 256 διαύλου. Ειδικά σε αυτή την τιμή η κάρτα είναι καταπληκτική.

Κ μενα με ενδιαφερει παρα πολυ ο διαυλος αφου δεν με ενδιαφερει τοσο η ποιοτητα οσο η ταχυτητα στα γραφικα.Παιζω περισσοτερο action,sport παιχνιδια(Call Of Duty 2,Pro Evolution 5,Football MAnager)k νομιζω οτι η γρηγορη μνημη βοηθαει στο να μην εχεις σπασιματα και τετοια.Νομιζω οτι δεν θα τρελαινομαι να βαζω anisotropic,antialising στο full...

H καλυτερη καρτα απο αυτες ειναι η Χ850ΧΤ με διαφορα (~6800ULTRA). Οποιος τις δοκιμασει will see the light...

H 7600 και ας εχει και sm3, ειναι 128 βιτ, οποτε τελειως ακυρη η συγκριση με 256ρα βιτ καρτα.

οταν τα βαλεις μια φορα και θα δεις την διαφορα τοτε θα τρελαθεις..

Ναι ειδικα οταν δεις μια διαφορα -60% κατω τα frames, οντως θα τρελλαθεις!! :031:

κι αν οχι δεν υπαρχει μεγαλη μειωση της αποδοσης.το gameplay παραμενει ανετο κατα την ταπεινη μου γνωμη.και για να μιλαμε με γεγονοτα και αριθμους το καταφανεστατο λαθος της κατασκευης της 7600GT ειναι πως αφενως εχει 128-bit διαυλο αφετερου εχει μονο 8 ROPs (raster operators) εναντι των 16 της X850XT.2 παραγοντες που σχετιζονται αμεσοτατα με την ενεργοποιηση-αποδοση την φιλτρων και κυριως του aa.

H 7600gt είναι εξαιρετική κάρτα, σε stock ταχύτητες είναι ελάχιστα κατώτερη μιας x1800xl

(http://www3.pcw.gr/default.php?pid=6&art_id=1409)

και έχει μεγάλα περιθώρια overclocking, ψάξτε σε ξένα forum όπου μερικοί καμένοι την κάνουν να πιάνει απόδοση 7900gt (http://forums.ocia.net/viewtopic.php?t=2409&postdays=0&postorder=asc&start=75)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.