Jump to content

HELP Πρόβλημα με CRT

tsif

Recommended Posts

Ενα παράξενο πρόβλημα εμφανίστηκε στην οθόνη μου [PHILIPS 107E5 (crt res 1024x768 75 Hz 32bit)] . Πήρα το PON και όταν πήγα να το τρέξω μου έβγαλε ATTETION frequensy out of range 93k/74 Hz. κατέβασα λιπόν τα ΗΖ αλλά τπτ... είπα λοιπόν να κατεβασω και την ανάλληση στα 800x600 αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη μου εβγαλέ πάλι το ίδιο .

Το κουφο ΕΝΤΕΛΩΣ είναι οτι όταν έτρεξα (μετά απο επανεκίνηση ) σε safe mode η ανάληση μου ήταν 1024x768 !!!!!! 32bit color ...

Ξέρει κανείς τι έχει η οθόνη..... ??????:103:

Υ.Γ το ίδιο μου έκανε και με το warcraft!!! :102:

Η οθόνη αυτό είναι το παράξενο.Ξέχασα να πώ ότι την οθόνη αυτή μου την έδωσαν γιατί η προηγούμενη με άφισε ..... και μου την αντικαταστήσανε..

Λες να είναι κι αυτή ελλατωματική ?????

Καλά και το κάνει μόνη της ??? και άντε και το κάνει

όταν κατεβάσω 800x600 τι παθένει ?????

safe mode μετα απο boot 1024x768 ??????????

που είναι το SAFE MODE ο ε ο ???????:017:

Μήπως οι οδηγοί της κάρτας γραφικων αγνοούν τις ρυθμίσεις της οθόνης που επιλέγεις κανονικά για την επιφάνεια εργασίας και προσπαθούν να πετύχουν τη μέγιστη συχνότητα; Πρέπει κάπου να υπάρχει επιλογή για vsync on/off στις ρυθμίσεις για DX / OpenGL όταν παίζεις παιχνίδια. Οδηγούς για την οθόνη έχεις εγκαταστήσει;

Πώς είναι δυνατόν το Safe Mode να είναι 1024; Νομίζω πάντα 800χ600 βγαίνει ή παίζει ρόλο ο τύπος του μονιτορ; (ας πει κάποιος αν γνωρίζει κάτι περισσότερο)

Αν αφήσουμε στην άκρη το Safe Mode, μπορείς να δοκιμάσεις να απεγκαταστήσεις πλήρως το παιχνίδι και να σβήσεις όλες τις πιθανές ρυθμίσεις που έκανε και να το ξαναεγκαταστήσεις.

Για το VSync που ρωτάς παραπάνω προφανώς μέσα από το παιχνίδι δεν μπορείς να το κάνεις, αφού δεν μπορείς να μπείς στο μενού του παιχνιδιού σωστά;

Απενεργοποίησέ το προσωρινά από το Control Panel της nvidia. Performance&Quality Settings>Verical Sync Βάλτο στο OFF ξετσεκάρισε το "Application Controlled" για να κάνεις override τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού με τις δικές σου.

Επίσης υπάρχει τρόπος να κάνεις override τις default ρυθμίσεις στις Full Screen εφαρμογές και να ανοίγουν αντί για 60ΗΖ σε αυτά που ορίζεις εσύ. Ελπίζω να μην έχεις πειράξει τίποτα τέτοιο. http://www.tweakguides.com/NVFORCE_1.html

1ον Δεν ξέρω καθόλου αφού ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΩ την συχνότητα

2ον Το έκανα και το ίδιο έκανε (Ποτέ δεν είχα εικόνα αλλά άκουγα ήχο)

30ν Σωστά

4ον Το έβαλα στο off αλλά τπτ ....

5ον ΟΧΙ

:120: ........:120: ..............:120: ..........:120: ........:101: :101: ?????

Τελικά επανήρθα με τους παλιούς drivers 81.85.........

και ως δια μαγείας τα προβλήματα μου λήθηκαν:D :D :D

Το έρρωτημα φυσικά που υπάρχει είναι γιατι να μην δουλέψουν οι πιο καινούριοι drivers 81.98 ????

Να βάλω τους τελευταίους που υπάχουν 84.21????( ή θα έχω πάλι τα ίδια?)

αυτοί δεν είναι??????? http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html

SORRY για το off topic:059:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.