kotsoym Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2006 Παιδια εχω ενα μεγαλο προωλιμα.Εχω την αντλια την hydor l25 και πηρα μια ψυκτρα απο ενα μαγαζι για καρτα γραφικων 6800 αλλα ειχε ρακορ 10 και εχω σολινεσ 12 και ετσι πηγα και πηρα γωνιες απο 10 σε 12 και τωρα μολης το εβαλα σημερα μου κανει θοριβο και ζοριζεται πολυ τι να κανω???Εδω ειναι το λινκ της ψυκτρας http://www.pc-store.gr/details.asp?cat=22&subcat=55&item=586:013: :013: :013: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsoym Μάϊος 9, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 οποιος θελει να βοηθησει π.μ η αλλιοσ στο kotsoym@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Μάϊος 9, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Tι θορυβο? Σαν κρακρακρακ? Οι hydor εχουν ενα προβλημα με την φτερωτη τους μεσα. Πριν δεν τον εκανε αυτον τον θορυβο? Οι γωνιες ειναι 90αρες? Κοβουν πολυ ροη λογω της ορθης γωνιας. Προσπαθησε να βρεις η μια απλη "μουφα" απο 10 σε 12 (το καλυτερο) η σε κανα καταστημα με ειδη σκαφων και τετοια μπορει να βρεις διακλαδωσεις η και μουφες. Ζητα τες αν πας σαν εξαρτηματα για το κυκλωμα βανζινης. (λιγο ακυρο ακουγεται):D ΕDIT: Bεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα να μην δεις διαφορα καθοτι το μπλοκ θα ζοριζει την αντλια λογω των 10mm... Δεν σουστειλα πμ. Το forum ειναι για να βοηθηθει και κανας αλλος.:023: :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.