Jump to content

ΕG495AX Vs OCZ 520

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εnermax

EG495AX

or

OCZ 520

???????????

Pls.....μην μου λετε παρε αυτο ειναι γαματο το εχω κ σηκωνει ολο το συμπαν...παρε το αλλο μ@μ@ει κ δεν εχει παθει τιποτα....

Το θελω για ο/c kai mono k θα δινει τσιτα ρευματα με την αφιξη του dfi.....

ΕΝΕRMAX

Voltage Rail +3.3V +5V +12V(1) +12V(2) -12V -5Vsb +12V

Amp Rating 32A 32A 18A 18A .8A 2.5A 32A

===============================================================

OCZ 520

520W: +3.3V(28A),

+5V(40A), +12V(33A)

οπως τα βλεπω τα αμπερ θα σου λεγα το ενερμαξ..............υστερει στην 5αρα αλλα βλεπω τις 3.3 και 12 πολυ καλυτερες........πανω κατω τα ιδια ειναι.......αν το ocz εχει ρυθμιζομενες τις γραμμες (δεν ειμαι σιγουρος αν εννοεις το modstream/powerstream ή το απλο) παρε καλυτερα το ocz......νομιζω εχει και 5ετη εγγυηση αντι 3ετη του ενερμαξ.........δυσκολη επιλογη παντως

Το ocz ειναι το powerstream με τις ρυθμιζομενες τασεις.....το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι ακριβως τα ιδια με τα tagan......:(.....

enermax , κορυφαιο σε o/c , εμενα στα 2.6 ο amd δεχεται απο το enermax κορυφαια ρευματα

Αρχική απάντηση από xylokastro

enermax , κορυφαιο σε o/c , εμενα στα 2.6 ο amd δεχεται απο το enermax κορυφαια ρευματα

:boxed: .....κορυφαια ρευματα.........τα εχεις πολυμετρησει....?

Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 20:42]

ναι , εχω βαλει πολυμετρο

ε πες μας και τι μετρησες αν θες..........καλο θα ηταν να ξερουμε τιμες σε φορτο κυριως.:...:

ναι , εχω βαλει πολυμετρο

ρε,μην λες οτι σου κατεβαινει στο κεφαλι σου...αφου δεν εχεις βαλει....τι το λες?απλα για να το πεις?Αμα εχεις βαλει,τι τασεις δινει??

με πολυμετρο το ειχα μετρησει πριν κανω το o/c , εδινε 12,2 , 3,28 και 5,1 αν θυμαμαι καλα , με o/c δινει 12,06 , 3,2 και 4,95 αντιστοιχα

με πολυμετρο το ειχα μετρησει πριν κανω το o/c , εδινε 12,2 , 3,28 και 5,1 αν θυμαμαι καλα , με o/c δινει 12,06 , 3,2 και 4,95 αντιστοιχα

λολ....

Tip:καλυτερα αν δεν εχεις να πεις την αληθεια...μην λες τιποτα....

Βασίλη και τα 2 psu είναι στην ίδια κατηγορία.Απο κεί και πέρα πολλοί μπορούν να σου πούν για σίγουρα για την αξιοπιστία των Enermax (εννοείται για τσίτες πάντα).Τα OCZ είναι καινούργια εν σχέσει με τα Enermax και απο το ψάξιμο στα φόρουμ διαπιστώνεις οτι είναι και αυτά κατα τα λεγόμενα αυτών που τα έχουν (όσο καιρό τα έχουν), αξιόπιστα σε τέτοιες καταστάσεις.Εγώ Εnermax ξαναπήρα γιατί με το προηγούμενο μου είμουν πάντα στην τσίτα μια χαρά.Απο κεί και πέρα δέν θα δίσταζα να πάρω OCZ (σίγουρα θα δίσταζα να πάρω οποιοδήποτε άλλο εκτός απο αυτά τα 2).

Ενα είναι το σίγουρο, όποιο και να πάρεις θα έισαι οκ.

Το θέμα είναι καθαρά θέμα επιλογής δικής σου ;)

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Το ocz ειναι το powerstream με τις ρυθμιζομενες τασεις.....το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι ακριβως τα ιδια με τα tagan......:(.....

Tα ocz και τα ταγκαν ειναι μεν κατασκευασμενα απο την ιδια εταιρια αλλα δεν εχουν καμια σχεση οι προδιαγραφες του ocz με αυτες του tagan! Και τα be quiet εκει κατασκευαζονται αλλα επισης εχουν αλλες προδιαγραφες.

Για μενα καλυτερα το ocz εναντι του ενερμαξ οχι μονο λογω των ρυθμιζομενων γραμμων αλλα κυριως λογω της 5ετης εγγυησης!!!

εγω ocz θα πηγαινα. Και τι σε χαλαει που ειναι ιδιο με το Tagan. Εγω το Tagan το εχω πάρει

απο τοτε που εχει βγει, το εχω σκησει και δεν εχει μασησει τιποτα. Βεβαια δεν λεχει τα απολυτα σταθερα ρευματα οφειλω να ομολογησω αλλά δεν ειχα ποτε προβλημα και σε καταστασεις Extreme o/c. Enermax δεν ελιχα ποτε οποτε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για αυτά αλλά απο ότι διαβάζω θεωρούνται πολυ καλά. Αν ειναι παντος να δωσεις 160 για το ocz 520 δωσε 200 (χωρις τα μεταφορικα) και παρε το 600 και ξεμπερδεψες μια και καλή!!

Αρχική απάντηση από Βασιλης

μπααααα...οχι και 200......100 πανω κατω θα μου βγει οποιο διαλεξω....

μαλλον για enermax θα παω...

100? για το ocz 520 powerstream ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ?

Που την πετυχες αυτην την τιμη ρε τρελέ:p?

Αν πας για ocz παντως περιμενε την eu edition με το active pfc.Η απλη εχει passive.

Εγω θα προτεινα με την σειρα μου να παρεις αυτο.

Το πρωτο απο την λιστα και να ησυχασεις μια και καλη απο αποψης PSU.

Αρχική απάντηση από jax7480

Εγω θα προτεινα με την σειρα μου να παρεις αυτο.

Το πρωτο απο την λιστα και να ησυχασεις μια και καλη απο αποψης PSU.

:T:

Σωστός ο jax. Θα σου βγει κάτι παραπάνω Βασίλη αλλά δεν πρόκειται να ξαναψαχτείς για PSU.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.