Jump to content

Μολυσμενα αρχεια βιντεο με ιους....ΠΡΟΣΟΧΗ

greekfragma

Recommended Posts

συμφωνα με το παρακατω λινκ βρεθηκαν καποια ειδη ιων troyans σε αρχεια .wmv μολυσμένα από τα Trj/WmvDownloader.A και Trj/WmvDownloader.B, δύο Δούρειους Ίππους οι οποίοι εκμεταλλεύονται μία νέα τεχνολογία που ενσωματώνει το λογισμικό Microsoft Windows Media player, για να εγκαταστήσουν προγράμματα spyware, adware και dialer, καθώς και ιούς, στους υπολογιστές των χρηστών

ορισμένα παραδείγματα εχθρικών προγραμμάτων που προσπαθούν να μεταφέρουν στα συστήματα των χρηστών αυτοί οι Δούρειοι Ίπποι:

Adware/Funweb

Adware/MydailyHoroscope

Adware/MyWay

Adware/MyWebSearch

Adware/Nsupdate

Adware/PowerScan

Adware/Twain-Tech

Dialer Generic

Dialer.NO

Spyware.AdClicker

Spyware/BetterInet

Spyware/ISTbar

Trj/Downloader.GK

έχουν εντοπιστεί σε αρχεία βίντεο με πολλά διαφορετικά ονόματα τα οποία μπορούν να μεταφέρονται μέσω δικτύων κοινής χρήσης αρχείων (P2P) όπως αυτά που υλοποιούνται με τις εφαρμογές KaZaA ή eMule, να έχετε υπόψη ότι μπορούν επίσης να διανέμονται και με άλλους τρόπους, όπως π.χ. αρχεία συνημμένα σε μηνύματα email, FTP ή μεταφορές αρχείων από το Internet, δισκέτες, CD-ROM, κ.α.

οποτε λιγο προσοχη στο τι κατεβαζουμε και απο που.........και καλο ειναι παντα να εχουμε ανοιχτα τα μετρα προστασιας μας:T:

Πηγη:http://tech.flash.gr//news/Technology/2005/1/24/11223id/

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 20:14]

συμφωνα με το παραπακατω......:confused::tomato::hehe:

Μπραβο Greekfagma....;)

Εγω δηλαδη που χρεισημοποιω το Winamp υπαρχει περιπτωση να μολυνθω...?????

Adware/PowerScan,Dialer Generic και Adware/MyWebSearch είναι αυτά που έχω/είχα στο μηχανάκι μου.Τα δύο μετα κόπου και βασάνων το καθάρισα αλλά το τελευταίο δεν βγαίνει με καμιά παναγιά!!!Απ ότι γνωρίζω κολλάει σε όλα τα media players(μπορεί να κάνω και λάθος).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.