Jump to content

Προβλημα με σκληρο

adagio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω δυο δισκους 200Gb.Ενα seagate Ide και ενα Maxtor Sata.

Τελευταια μου κανει συχνα restart κυριως οταν ανοιγω κανενα βαρυ προγραμμα αλλα και κατα την διαρκεια της νυχτας οταν απλα κανει download...

Απο το event viewer βλεπω οτι δειχνει προβλημα στο δισκο

Προσπαθησα να κανω defragment και μου εμφανιζει το εξης μηνυμα

"Disk defragment has detected that Chkdsk is scheduled to run on the volume

Please run Chkdsk/f"

Το μηνυμα αυτο το εμφανιζει για ενα partition του sata αλλα και για τον ide ο οποιος χρησιμοποιητε για bacκup mp3 και εχει μονο ενα partition.

Τι λετε?

Για το μηνυμα που σου βγαζει,υπαρχει μια περιπτωση να εχει καταστραφει το αρχειο του chkdsk απο καποιο αλλο προγραμμα ανασυγκροτησης οπως ειναι τα system tools της symantec η κατι αλλο παρομοιο.Επισης μου φαινεται περιεργο να σου εχει βγαλει προβλημα και στους δυο δισκους(εκτος και αν σε εχει βρει καμια καταρα!!!),οπως και το να σου κανει restart λογω δισκου.Αν το εβρισκες κολημενο να ελεγα οτι μπορει να ειναι δισκος.Δες το τροφοδοτικο σου και επισεις αν εισαι overclocked δες μηπως λογω του οτι εχει ζεστανει ο καιρος,πρεπει να ριξεις λιγο το over.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.