Jump to content

Athlon 64 X2 4400+ ή Opteron 175 Dual Core

stratos20041442169102

Recommended Posts

Η ερωτηση ειναι μια ....και θελω γνωμες

Athlon 64 X2 4400+ ή Opteron 175 Dual Core ???? και γιατι?

Η αληθεια ειναι πως με τον Χ2 3800+ που εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος ...αλλα μου δινεται ευκαιρια για αναβαθμηση και ειμαι μεταξυ των δυο επεξεργαστων . Φυσικα δεν προκειται να βαλω ποτε υδροψυξη ...απλα θα ηθελα ( εχωντας μερικες φοβιες ) να εχω εναν καλο επεξεργαστη που ΑΝ καποια στιγμη θελω να τον "γκαζωσω" ( εστω και με "αερα" ) να μην μου χαλασει το χατιρι . Ο υπαρχων Χ2 3800+ ειναι αρκετα καλο "κομματι" και ....καταλαβαινετε , θελω να "πεσω" παλι σε καλο "κομματι" . Οποτε καλο ειναι οποιος φερει γνωμη και γνωριζει ....ας αναφερει και κανα καλο part number...

Μην κανεις.Περιμενε μια και καλη τους νεους επεξεργαστες... (intel κυριως αλλιως am2 η οτι αλλο βγαλει η amd).

Για 100-150mhz παραπανω δεν ξερω αν αξιζει η βαβουρα...

Θα συμφωνίσω κι εγώ με τον Vader..

Δεν αξίζει,να χαλάσεις χρήματα τώρα..

Βέβαια αν θέλεις οποσδήποτε νέο cpu και δε σε ενδιαφέρει το κόστος,πιστεύω πως ο Opteron είναι πιο καλή επιλογή..

και εγω προτεινω τον opteron. Ειναι ακριβως ιδιος με τον 4400 με το πλεονεκτημα οτι ο 175 ανεβαινει περισσοτερο απο τον 4400 και εγγυημενα...αλλα μιας και εχεις ηδη τον 3800 εγω θα προτεινα να μην τον αλλαξεις

Πιστευω εφοσον εχεις ειδη εναν 3800+ δεν αξιζει η αναβαθμισει σε μεγαλυτερο μοντελο χ2 αυτη την εποχη. Καλυτερα να μεινεις με τον 3800+ ή αλλιως αν θες σωνει και καλα να τον αλλαξεις να περιμενεις να πεσουν κι αλλο οι τιμες με την ελευση του νεου socket.

και εγω προτεινω τον opteron. Ειναι ακριβως ιδιος με τον 4400 με το πλεονεκτημα οτι ο 175 ανεβαινει περισσοτερο απο τον 4400 και εγγυημενα...αλλα μιας και εχεις ηδη τον 3800 εγω θα προτεινα να μην τον αλλαξεις

συγγνωμή αλλά δεν μπορείς να το εγγυηθείς σε dual core αυτό που λες, ότι θα ανεβεί περισσότερο...

εκτός αν παίρνεις συγκεκριμένο stepping....

αν βρεις εξαιρετικό κομμάτι, που να ξέρεις φυσικά ότι πάει και με λίγο ρεύμα τότε άλλαξε... αν όμως ο υπάρχων πάει ψηλά με λίγο ρεύμα επίσης, δεν αξίζει η αλλαγή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.