Cyber_Cookie Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2006 .....O σκληρός της υπογραφής βγάζει Raw Read Error Rate value 1 (nominal = 51)Το speedfan δείχνει fitness 0Ενώ και στην POST screen μου βγάζει μηνυμα πως ο σκληρος θα καταστραφει και να κάνω back up. Επίσης απο το WD Datalife guard δεν αναγνωρίζεται καν ο δισκος. ERROR 120 λεει.Τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Backup και μετα RMA . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Μονο install τα παραθυρα προλαβα να κάνω.Και τι να πω οταν θα παω να τον γυρίσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis1442169105 Μάϊος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Τώρα ρε soulclaimer εγώ θα φταίω αν μιλήσω? Ξέρεις ποιος φταίει. Δε σε έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Print απο τα lifeguard και δώσε τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 8, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Το lifeguard ειναι σε dos.Toν δισκο σήμερα τον παρέλαβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 8, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Print from dos δεν γίνεται?Τεσπά αν print screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 8, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Οχι αφου bootarei aπο CD και τρεχει το προγραμμα. Αν εκτυπώσω το smart απο το tab του speedfan? Παίζει?Ή πχ απο το ACTIVE SMART που μου λεει T.E.C. 9/05/06? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 9, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Ρε παιδια τον δοκιμασα στην A8N-e και ποστάρει διχως να βγάλει κανενα μηνηνμα.Μεσα στα παραθυρα αμα τρέξω το Active smart τοτε μονο σφυρίζει.Και λέει condition critical - A failure may be imminent και στο πεδιο του raw read error rate βγάζει BAD με μεγαλα κοκκινα γράμματα.Κατα τα άλλα δεν έχει πρόβλημα. Κανονικά γινονται ισταλ τα παραθυρα.Να εκτυπώσω το Report του Αctive smart? Και να παω για ΡΜΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Μάϊος 9, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Εγώ πάντως όταν χρειάστηκε να επιστρέψω σκληρό (και αυτός WD) δεν εκτύπωσα κάποιο report.Απλά τους είπα το πρόβλημα που είχα και μου τον πήραν για να τον στείλουν στην αντιπροσωπεία η οποία και θα έλεγχε τον δίσκο άν όντως έχει αυτό το πρόβλημα και αν ναι τότε θα μου δίναν καινούριο (όπως και έγινε τελικά) Το μονο κακό ήταν το γεγονός οτι πήρε η διαδικασία 1 μήνα :092: :092: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 9, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Για να μου στειλουν πισω τον δικο μου πισω κανανε 1μιση μηνα και παλι καλα να λες.Ελπιζω εσυ να εισαι πιο τυχερος.....(λεμε τωρα....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 14, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2006 Για να μου στειλουν πισω τον δικο μου πισω κανανε 1μιση μηνα και παλι καλα να λες.Ελπιζω εσυ να εισαι πιο τυχερος.....(λεμε τωρα....):097: Τον πηρα απο πλαισιο!!! Ηξερα τι εκανα.BTW, Το SMART χθες που το είδα σε ολα τα προγράμματα εδειχνε Above normal/Value OK ενω μονο το speedfan βγάζει fitness= 0Ti παιζει? Εχει self regeneration ο γουντου μου?:105: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Μάϊος 14, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2006 Αρχιζω να πιστευω πως το SMART του Speedfan ειναι τελειως για πεταμα.στην αρχη ειχα 100% fitness στον Seagate.πριν του βαλω τον 8αρη να τον χτυπαει επιανα 40αρες.μια φορα επιασε 42c και το fitness επεσε κατω του μισου.....ολες οι αλλες ενδειξεις,φυσιολογικοτατες.και ουτε λογος για προβλημα η εστω την παραμικρη δυσλειτουργια του δισκου ε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 18, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 ΟΚ τον αλλαξα χθες.Πλαισιο RULEZZzzzz λεμε....Ολα ΟΚ!!!Γιωργο θα μου προτείνεις κανενα τροφοδοτικό τωρα.... (rofl rofl rofl) λολ(για τον δισκο βαλε activesmart να δεις...)ΕΔΙΤΤο προβλημα λυθηκε! Κλειστε το!Θενκσ του εβρηουαν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Μάϊος 18, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Βαλε το Western Didital Data LifeGueard Diagnostics για windows. HDDLife ειναι οτι καλυτερο για checkup της καταστασης του δισκου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Μάϊος 18, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 τι να το κανω το activesmart..ολες οι ενδειξεις απο ολα τα προγραμματα που εχω ειναι φυσιολογικοτατες.και απο ενα shell extension που εχω το οποιο διαβαζει κατευθειαν απο σκληρο χωρις την μεσολαβηση καποιου προγραμματος που μπορει να λεει τα δικα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 18, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Το speedfan είναι όντως λιγο γκαου. Εχω ακούσει πολλούς να λένε πως η fitness μπαρα του λέει οτι να ναι καμια φορα με καποιος συνδυασμους controller/hdd.Υ.Γ.Ευτυχως τωρα τα δειχνει ολα εντάξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.