Magnus Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2006 Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια καλή ψύκτρα για τον επεξεργαστή μου ο οποίος είναι Ρ4 2,4Gh Northwood (SOCKET 478).Στάθηκα στην εξής ψύκτρα :http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806164Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την συγκεκριμένη ψύκτρα αλλα και για την zalman γενικότερα;Έχετε να αντιπροτείνεται κάτι καλύτερο?Δεύτερον επειδή πρόκειται το πολύ σε 1 χρονο να πάρω νέο συστημα θα ήθελα να μου πείτε αν θα αντέξει στις εξελίξεις.Αν και η συγκεκριμένη ψύκτρα υποστηρίζει πολλους τύπους socket οι εξελίξεις τί δείχνουνε?Πρόκειται να αλλάξουν άρδην τα πράγματα και να μου μείνει η ψύκτρα άχρηστη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Μάϊος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 αχρηστη δεν θα μεινει αλλα ειναι ακριβη ρε παιδι μου.~60Ε για αερα..εγω θα σου αντιπροτεινα την Τt typhoon αν ουτως η αλλως δωσεις περιπου τοσα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.