Jump to content

Αντικατασταση CRT με TFT

cranky

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε ολους.

Εχω εναν υπολογιστη αρκετα παλιο(Ρ3 στα 550 Hz).Η μέγιστη ανάλυση της κάρτας μου γραφικών ειναι 1024 Χ 768.Θέλω να αντικαταστήσω την 15 ιντσων (και 10 ετων) οθόνη μου με την 1970H της LG (μέγιστη ανάλυση 1280 x 1024).Ερώτηση :Πιστεύετε οτι θα λειτουργήση κανονικά, ή θα πρέπει να αλλάξω και κάρτα γραφικών άρα και επεξεργαστή άρα και μητρική άρα και PC ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα και καλώς ήρθες :)

τi καρτα γραφικών έχεις?

Δεν υπαρχει περιπτωση η κάρτα σου να μη σηκώνει αναλυση πάνω από 1024Χ768, μεχρι τα 1600Χ1200 τα εχει σίγουρα...

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.Η κάρτα μου γραφικών ειναι 3D Blaster Riva TNT2 M64.Την μέγιστη ανάλυση που αναφέρω την βρήκα στις επιλογές της οθόνης απο τον πίνακα ελέγχου.Ευχαριστώ και πάλι.

Cranky

υποστηρίζει μια χαρά τα 1280Χ1024 καθώς και πολύ παραπανω,

οι μεγιστη αναλυση που σου δειχνει ο πινακας ελεγχου ειναι η μεγιστη υποστηριζόμενη αναλυση από την οθόνη σου όχι από τη κάρτα γραφικων.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου s6_sot καθώς και τον panoc.Τώρα κατάλαβα τι μαμακία εκανα.Επρεπε απ την αρχη να εφαρμόσω την μέθοδο RFM (Read the ****en Manual) με το manual της κάρτας.Με ξεστραβώσατε !! Σας ευχαριστώ και πάλι.

Cranky

Μην ξεχνατε και τα hz ομως... Εμενα μολις βαλω 75 στην κακομοιρα gforce2 mx400 σε αναλυση 1280*1024 θολωνει.

Μην ξεχνατε και τα hz ομως... Εμενα μολις βαλω 75 στην κακομοιρα gforce2 mx400 σε αναλυση 1280*1024 θολωνει.

75Hz σε TFT?

δοκίμασες τα 60??????????

75Hz σε TFT?

δοκίμασες τα 60??????????

Στα 70 την αφησα που δειχνει οκ. Η tft μου ειναι 1280*1024 75Ηz.

αρα ειναι περισσότερο θέμα οθόνης, όχι τόσο καρτας γραφικών.

αρα ειναι περισσότερο θέμα οθόνης, όχι τόσο καρτας γραφικών.

Το αναποδο γιατι στις αλλες καρτες γραφικων παιζει κυριλε στην αναλυση που ανεφερα και στα 75Hz εννοειται.

περίεργο.... εχω TNT απλό πανω στον sempron και δεν εχει τετοια προβλήματα... μήπως ειναι θέμα και υλοποίησης της κάρτας γραφικών? ποιοτητα καταστκευης και κλπ ?

περίεργο.... εχω TNT απλό πανω στον sempron και δεν εχει τετοια προβλήματα... μήπως ειναι θέμα και υλοποίησης της κάρτας γραφικών? ποιοτητα καταστκευης και κλπ ?

Ξεχασα εναν βασικο παραγοντα που πρεπει να δοκιμασω για να δω ακριβως. Το kvm switch. Μολις το κοιταξω θα ξαναποσταρω. Θα το συνδεσω απευθειας στην gpu να δουμε τι θα δουμε.

• 1 month later...

οι tft οθονες καλο ειναι να εχουν 60hz σε καθε περιπτωση ακομα και αν υποστηριζουν παραπανω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.