Jump to content

Ξεκλειδώνοντας την Asus V9999 TD

Tha GlobeRotter

Recommended Posts

Παιδιά, μιας και ειμαι καινούριος στο θέμα overclocking ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα:

1.Εκτώς απο τον τρόπο που διάβασα σε κάποιο thread για να γίνει η απλή 6800, ultra, υπάρχει κανένας άλλος τρόπος γιατί το έκανα αυτό στην V9999 TD μου αλλά δεν είδα καμία διαφορά ούτε στο όνομα, (πχ στις ρυθμίσεις να λέει GT) ούτε στις επιδόσεις...(έτρεξα το the chronicles of riddick και παλι είχα το ίδιο χαμηλό fps)

2.Χρειάζομαι έξτρα ανεμιστιράκι για να της ανεβάσω το ρολόι ή μπορώ να το κάνω άφοβα???

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Υπάρχει και ο τρόπος με το bios αλλά είναι επικίνδυνος , γιατί αν δεν δουλέψουν σωστά τα pipelines είναι πολύ δύσκολο να τα ξανακλειδώσεις.

’σε το όνομα και δες στην αρχική οθόνη του rivatuner αν λέει πλέον 16x1,6vp.

Μήπως τρέχεις το riddick με shader model 2.0++ ?

Ούτε σε ultra δεν τρέχει καλά με 2.0++.

Καλύτερα να δοκιμάσεις με κανένα 3Dmark03 ή '05 για να δεις να ανέβηκαν οι επιδόσεις.

Ανέβαζε mhz άφοβα , απλά με stock ψύξη ούτε να σκεφτείς για πιο περίεργα πραγματάκια (bios voltmods).

Αρχική απάντηση από apocalypse [Σήμερα, στις 14:50]

Υπάρχει και ο τρόπος με το bios αλλά είναι επικίνδυνος , γιατί αν δεν δουλέψουν σωστά τα pipelines είναι πολύ δύσκολο να τα ξανακλειδώσεις.

’σε το όνομα και δες στην αρχική οθόνη του rivatuner αν λέει πλέον 16x1,6vp.

Μήπως τρέχεις το riddick με shader model 2.0++ ?

Ούτε σε ultra δεν τρέχει καλά με 2.0++.

Καλύτερα να δοκιμάσεις με κανένα 3Dmark03 ή '05 για να δεις να ανέβηκαν οι επιδόσεις.

Ανέβαζε mhz άφοβα , απλά με stock ψύξη ούτε να σκεφτείς για πιο περίεργα πραγματάκια (bios voltmods).

ετσι λέει

ναι, γιατι έλεγε πως το προτίνει για κάρτεσ series 6

οσο για το 3dmark, δεν το έχω και όταν πήγα να το κατεβάσω είδα πως είναι 300ΜΒ οπότε το αφήνουμε...

Τέλος, για την ψύξη έχω stock αλλα σίγουρα θέλω να την αλλάξω και επειδή δεν ειμαι και τόσο σχετικος, δεν έχω αποφασίσει ακόμα... Εχεις να προτίνεις κάτι?

’ρα μάλλον έχεις ξεκλειδώσει μια χαρά τα pipelines.

Βάλε shader model 2.0 , ότι και να κάνεις στην κάρτα σου (ή σε οποιαδήποτε κάρτα) πάλι θα σερνεται με 2.0++.

Χωρίς κάποιο benchmark πως θα μετρήσεις με σιγουριά αν υπάρχει διαφορά σε απόδοση;

Χοντρικά το ξεκλείδωμα δίνει 10-15%.

Για ψύξη , λένε πως τo arctic cooling είναι πολύ καλό.

EDIT : αλλά δεν ξέρω αν το arctic cooling είναι συμβατό με την asus

επεισης για το θεμα ψηξη πολυ καλες ειναι

και οι Thermaltake! εγω εχω το giant 3

και ειναι γ@μ@το!

το καλο με αυτο ειναι οτι μπορεις μετα να το βαλεις στην επομενη καρτα σου

ενω αυτα της arctic cooling ειναι αποκλειστηκα για ενα μοντελο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.