Jump to content

Mouse scrolling.3 lines at a time!

OutOfTheBox

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια.

Στο φορητό που έχω, ορίζω από τα Properties του Control Panel να σκρολλάρει η ροδέλλα του ποντικιού 3 φορές ανά φορά.Δεν τη σώζει όμως αυτή την τιμή και κάθε φορά που κάνω restart πρέπει να την ξαναλλάζω, καθώς ξαναπαίρνει την τιμή 1 (γραμμή ανά φορά).

Υπάρχει τρόπος να θέσω την "3" ως default;Από την registry ίσως κάπως;Αν και... αν θυμάμαι καλά, παλιά που είχα δοκιμάσει να ξανακάνω κάτι τέτοιο από εκεί δεν πρέπει να είχε πιάσει.Τeσπά για δώστε μου τα φώτα σας μήπως βγει καμμια άκρη...

Thanks

Πήγαινε run->regedit.Ψάξε στο HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop

εκεί υπάρχει το String "WheelScrollLines".Kάνε edit και βάλε την τιμή που θές.Στην περίπτωσή σου 3.Ελπίζω να βοηθήσει..

Καλά θυμόμουν...Αυτό είχα πειράξει και παλιότερα.Έχω ήδη βάλει την τιμή "3" εκεί και δεν έχει γίνει τίποτα. :102:

Περίεργο το πρόβλημά σου.Όποια αλλαγή κάνεις από τον πίνακα ελέγχου αυτήν την τιμή αλλάζει.Μόλις βάλω τιμή 1 μου κάνει scroll μία γραμμή,αντίστοιχα με τιμή 3 κάνει τρείς.Δεν ξέρω γιατί δε σου δουλεύει..:017:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.