Guest Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2006 ΟΥΦ!!! Επιτέλους! Μου εκοψαν το χιλιοκαταραμένο πιστωτικό στο e-shopΕίναι 100€. Τι να πάρω? (μπορώ να συμπληρώσω άλλα 100-120€)Δεν θέλω κανενα χαρντ που μπορεί να χαλάσει για ευνόητους λόγους αλλά ισως να το σκεφτώ..., από κουτί είμαι καλυμένος, ανεμηστήρες έχω... και καλώδια... και από ηχεία καλά πάω...Πείτε καμια γνώμη, σημερα θελω να παραγγείλω κάτι:003:ΕΔΙΤ Εγραψα τρεισκaταρατο και μου το έκοψε... λίγες είναι οι 3 κατάρες? ΛΟΛ....
schumifer Μάϊος 5, 2006 #2 Μάϊος 5, 2006 Κάτι που να μπορείς να το πας απευθείας σε αντιπροσωπεία θα έλεγα εγώ , οπότε να έχεις την πιθανότητα για καλύτερη αντιμετώπιση
outlaw Μάϊος 5, 2006 #3 Μάϊος 5, 2006 Πούλα την cpu σου, τσόνταρε και πάνε σε κάτι καλύτερο ή το ίδιο για την vga σου (αν και η cpu σου θα είναι πιο RMA safe φάση).
varelasj Μάϊος 5, 2006 #4 Μάϊος 5, 2006 Αναλογα τις απαιτησεις σου και σε ποιον τομεα δε σε καλυπτει το pc που εχεις και θελεις να τον βελτιωσεις. Αν δεν πολυπαιζεις ενταξει τι να την κανεις την cpu πχ. Σκεψου τι πραγματικα εχεις αναγκη περισσοτερο και δε στο προσφερει τωρα το pc σου και αγορασε αναλογα με την αναγκη αυτη.
schumifer Μάϊος 5, 2006 #5 Μάϊος 5, 2006 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.450606Αν σου λείπει.Γνωστή η προτίμησή μου σε ΕΠΣΟΝ και πλέον μόνο τετράχρωμους. Το μεγαλύτερο μοντέλο έχει περισσότερη ομορφία και ίσως λίγο περισσότερη ταχύτητα. Κοινώς τρίχες (δεν ξέρω για ειδικά χαρακτηριστικά όμως όμως εκτύπωση σε cd/dvd borderfree printing ...)Από κει και πέρα κοίτα μήπως πας για κινητό ή για φωτογραφική όπως την κάνον 610
Cyber_Cookie Μάϊος 5, 2006 #6 Μάϊος 5, 2006 Χμ με βάζετε σε σκέψεις παιδιά... Απλά οτι και να βάλω μεχρι 6/6 που δίνω το τελευταίο μαθημα πανελληνιες θα καθεται απραγο.Απο κει και πέρα θα κάνει δοκιμαστικες πτησεις μεχρι τις 22/6 που δίνω το τελευταίο ειδικό μαθημα. Μήπως να τα δώσω όλα τώρα και να πάρω το καλοκαίρι αυτό το σουπερ ντουπερ Intel-καβουρδιστήρι που όλοι παινευουν?(ακα Conroe)? πειτε αποψη. Οχι εσυ αποφασίζεις... Αμα αποφάσιζα δε θα ανοιγα θρεντ.
Cyber_Cookie Μάϊος 5, 2006 #7 Μάϊος 5, 2006 @Schumifer έχω τον i560 +Ενα αρκετά καλο σκανεράκιKινητό... αυτό μπορεί... το Χ700 της Samsung. Λέει? Ή το L7 της Hellomoto?
schumifer Μάϊος 5, 2006 #8 Μάϊος 5, 2006 Ρε συ μια χαρά είναι το πισί σου. Το έχεις στρωμένο το έχει ψάξει έχεις φάει τις ώρες σου. Καλύτερα απόλαυσέ το και άσε τις σειρήνες που μας τραγουδάνε ασταμάτητα. Είτε πάρε κάτι που δε θα του διαταράξει την ισορροπία είτε άσε το πιστωτικό να κάθεται μέχρι να τελειώσεις με τις πανελλήνιές σου
schumifer Μάϊος 5, 2006 #10 Μάϊος 5, 2006 Εσύ ξέρεις καλύτερα ρε φίλε μου τι να σου πω τώρα. Εμένα μια χαρά μου φαίνεσαι πάντως
Cyber_Cookie Μάϊος 5, 2006 #11 Μάϊος 5, 2006 Καλα λες θα το παρατήσω έτσι το πισι και μετα τις εξετάσεις θα του πατήσω κανα ρεκτιφιεδακι.Αλλωστε έχω και άλλα 50τοσα ευρώ απο τον σκληρό που αναμένεται να πιστωθουν εντός.... ...Q3/2006....I'll sleep on that... και θα σας πώ...________________________________________Υ.Γ. αμα ποστάρει εδω ο mefisto δε θα πάρω τιποτα πάντως.
schumifer Μάϊος 5, 2006 #12 Μάϊος 5, 2006 Άμα γίνε αυτό που λες θα σου αναιρέσουν και τα προηγούμενα πιστωτικά και θα βγεις να χρωστάς
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.