αχεροντιος Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2006 Καλησπέρα παιδιά , αν και δεν είμαι κ τόσο ενεργό μέλος στο site, το παρακολουθώ συνέχεια. έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών κ είπα να ζητήσω μια βοήθεια.Λοιπόν το πρόβλημα είναι η 90 με 93 βαθμοί όταν πάω να παίξω ένα(οποιοδήποτε) παιχνίδι. Τι κατέβασα λίγο την συχνότητα(από ati catalyst και ati tool),τι έβγαλα την ψήκτρα κ τη καθάρισα τι καθάρισα όλο το κουτί ένα κ το αυτό ! ! ! δεν μπορώ να παίξω ούτε ένα παιχνίδι γιατί μου σπάει τα νευρά το BEEP BEEP(πολύ δυνατά) .. έχω αγανακτήσει….. Η κάρτα που έχω είναι HIS X850XT PE Dual DVI VIVO 256MB PCIeγενικά το pc έχει ένα p4 550(Thermaltake tower ψυκτρα+12 cm fan) 2*512 OCZ ram 3 σκληρούς 1 TV tuner 1 modem 2 cd –dvd 5.25 drivers τροφοδοτικό tagan Κ κουτί THERMALTAKE CASE V5000A DAMIER(4 fan)Η θερμοκρασία μέσα στο κουτί κοντά(!!) στον επεξεργαστή είναι περίπου στους 40 βαθμούς όταν παίζω παιχνίδιαΗ κάρτα γραφικών έχει αρκετά ενεργό σύστημα ψύξης παρόλο τους βαθμούς που πιάνει έτσι δυσκολεύομαι κ να βρω για αγορά κάποιο πιο δυνατό(όχι νερό) . κ το κουτί είναι αρκετά μαζεμένο για να φταίει αυτό τι να κάνω……Please help me δεν ξέρω τι να κάνω………….:088: Όχι τίποτα άλλο αλλά την κάρτα την είχα χρυσοπληρώσει και **μαειΑ.. την κάρτα την έχω περίπου ένα χρόνο(με το που βγήκε την πήρα) κ τις θερμοκρασίες αυτές τις πιάνει εδώ κ κανένα 2μηνο…Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArchAngel Μάϊος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 Μάλλον έκανες ότι μπορούσες... Τώρα μόνο το RMA σου μένει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 έβγαλα την ψήκτρα κ τη καθάρισα Τζατζίκι έβαλες μετά στη ψηκτρα? Η κάρτα γραφικών έχει αρκετά ενεργό σύστημα ψύξης Ενα λίγο πιο ενεργό είναι αυτό της υπογραφής μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArchAngel Μάϊος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 Τζατζίκι έβαλες μετά στη ψηκτρα? Σωστό κι αυτό... Ενα λίγο πιο ενεργό είναι αυτό της υπογραφής μου. αν ήταν γύρω στους 75 με 80 θα συμφωνούσα αλλά με 90 - 93 μάλλον άλλο είναι το πρόβλημα και όχι του συστήματος ψύξης... My opinion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάϊος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο cooler σα και αυτό που σου προτείνει ο soul, η να δοκιμάσεις να αγοράσεις ceramique ή arctic silver paste και να βγάλεις την ψύκτρα και να βάλεις, και μετά να την ξαναεγκαταστήσεις, σιγουρεύοντας πως την τοποθέτησες καλά. αν πέρα από τις θεμοκρασίες, η κάρτα σου παίζει μια χαρά χωρίς άλλα προβλήματα, τότε μάλλον παίζει κάτι με τη ψύκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 Αν είχε προβ. πριν ξηλώσει το κουλερ τότε είναι νεκρό και δε θα βοηθήσει η παστα. Πάντως προτείνω να πάρεις φιλε την VF900 και να την βάλεις αν λυθούν τα προβλήματα θα σαι οκ αλλιώς αν φταίει κάτι άλλο η ψηκτρα θα σου μείνει για την επόμενη καρτα οποια και αν είναι αυτή.Και αφου δεν έχεις αρτιφακτ και μονο μπιπ ή ψηξη είναι η τροφοδοσία.Ισως the capacitors of your PSU aged και δεν δίνουν οσο juice έδιναν άλλοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
αχεροντιος Μάϊος 5, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 δεν νομίζω να είναι πρόβλημα του τροφοδοτικού αλλα τις ψήκτρας η οποια παραδόξως θεωρούταν η κορυφαία για το την κάρτα αυτή τότε..τι είναι αυτό το RMA ??μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή θερμοαγώγιμη pasta...που να έκανα k ο/c ο άμοιρος .. θα έκανε στην κυριολεξία BOOMξέχασα να αναφέρω ότι το pc δουλεύει 24/24η 7/7d αλλα k πάλι δεν δικαιολογείται !όσο για την vf900 δεν νομίζω να διαφέρει χρειάζομαι κάτι πολύ power για να σώσει την κατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 Ποιο power απο την VF900 είναι το νερό. Σιγά δεν είναι και θερμάστρα η Χ850 σου...Όπως είπε και ο Νεκροceramique ή arctic silver pasteΟσο για το τροφοδοτικό, είναι πολύ πιθανό αυτό που σου λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αχεροντιος Μάϊος 5, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 όπως και να έχει αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει και θα σε πλακώσει...k εμενα είναι έτοιμο να με πλακώσει για αυτό κα προσπαθώ να το σώσω !90 με 93 βαθμοί δεν είναι λίγο δυστυχώς(δεν με νοιάζει αν είναι θερμάστρα)προσπαθώ να "απογιγο" το νερό γιατί δεν είμαι γνωστης του αντικειμενουόσο για το τροφοδοτικό αν μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει στο τρόπο πυ χρειάζεται για να πάρω τις μετρήσει(έχω πολύμετρο) θα του ήμουν υπόχρεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Μάϊος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 να ρωτησω,σε τι ταχυτητα δουλευει το φανακι της καρτας?το Atitool σου βγαζει εναν αριθμο % στην κυρια οθονη του.για τσεκαρε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.