Jump to content

expert Help..... η καρτα θα κανει boom

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά , αν και δεν είμαι κ τόσο ενεργό μέλος στο site, το παρακολουθώ συνέχεια. έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών κ είπα να ζητήσω μια βοήθεια.

Λοιπόν το πρόβλημα είναι η 90 με 93 βαθμοί όταν πάω να παίξω ένα(οποιοδήποτε) παιχνίδι. Τι κατέβασα λίγο την συχνότητα(από ati catalyst και ati tool),τι έβγαλα την ψήκτρα κ τη καθάρισα τι καθάρισα όλο το κουτί ένα κ το αυτό ! ! ! δεν μπορώ να παίξω ούτε ένα παιχνίδι γιατί μου σπάει τα νευρά το BEEP BEEP(πολύ δυνατά) .. έχω αγανακτήσει…..

Η κάρτα που έχω είναι HIS X850XT PE Dual DVI VIVO 256MB PCIe

γενικά το pc έχει ένα p4 550(Thermaltake tower ψυκτρα+12 cm fan) 2*512 OCZ ram 3 σκληρούς 1 TV tuner 1 modem 2 cd –dvd 5.25 drivers τροφοδοτικό tagan

Κ κουτί THERMALTAKE CASE V5000A DAMIER(4 fan)

Η θερμοκρασία μέσα στο κουτί κοντά(!!) στον επεξεργαστή είναι περίπου στους 40 βαθμούς όταν παίζω παιχνίδια

Η κάρτα γραφικών έχει αρκετά ενεργό σύστημα ψύξης παρόλο τους βαθμούς που πιάνει έτσι δυσκολεύομαι κ να βρω για αγορά κάποιο πιο δυνατό(όχι νερό) . κ το κουτί είναι αρκετά μαζεμένο για να φταίει αυτό τι να κάνω……

Please help me δεν ξέρω τι να κάνω………….:088:

Όχι τίποτα άλλο αλλά την κάρτα την είχα χρυσοπληρώσει και **μαει

Α.. την κάρτα την έχω περίπου ένα χρόνο(με το που βγήκε την πήρα) κ τις θερμοκρασίες αυτές τις πιάνει εδώ κ κανένα 2μηνο…

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Τζατζίκι έβαλες μετά στη ψηκτρα?

Σωστό κι αυτό...

Ενα λίγο πιο ενεργό είναι αυτό της υπογραφής μου. :)

αν ήταν γύρω στους 75 με 80 θα συμφωνούσα αλλά με 90 - 93 μάλλον άλλο είναι το πρόβλημα και όχι του συστήματος ψύξης... My opinion

μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο cooler σα και αυτό που σου προτείνει ο soul, η να δοκιμάσεις να αγοράσεις ceramique ή arctic silver paste και να βγάλεις την ψύκτρα και να βάλεις, και μετά να την ξαναεγκαταστήσεις, σιγουρεύοντας πως την τοποθέτησες καλά. αν πέρα από τις θεμοκρασίες, η κάρτα σου παίζει μια χαρά χωρίς άλλα προβλήματα, τότε μάλλον παίζει κάτι με τη ψύκτρα.

Αν είχε προβ. πριν ξηλώσει το κουλερ τότε είναι νεκρό και δε θα βοηθήσει η παστα.

Πάντως προτείνω να πάρεις φιλε την VF900 και να την βάλεις αν λυθούν τα προβλήματα θα σαι οκ αλλιώς αν φταίει κάτι άλλο η ψηκτρα θα σου μείνει για την επόμενη καρτα οποια και αν είναι αυτή.

Και αφου δεν έχεις αρτιφακτ και μονο μπιπ ή ψηξη είναι η τροφοδοσία.

Ισως the capacitors of your PSU aged και δεν δίνουν οσο juice έδιναν άλλοτε

δεν νομίζω να είναι πρόβλημα του τροφοδοτικού αλλα τις ψήκτρας η οποια παραδόξως θεωρούταν η κορυφαία για το την κάρτα αυτή τότε..

τι είναι αυτό το RMA ??

μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή θερμοαγώγιμη pasta...

που να έκανα k ο/c ο άμοιρος .. θα έκανε στην κυριολεξία BOOM

ξέχασα να αναφέρω ότι το pc δουλεύει 24/24η 7/7d αλλα k πάλι δεν δικαιολογείται !

όσο για την vf900 δεν νομίζω να διαφέρει

χρειάζομαι κάτι πολύ power για να σώσει την κατάσταση

όπως και να έχει αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει και θα σε πλακώσει...

k εμενα είναι έτοιμο να με πλακώσει για αυτό κα προσπαθώ να το σώσω !

90 με 93 βαθμοί δεν είναι λίγο δυστυχώς(δεν με νοιάζει αν είναι θερμάστρα)

προσπαθώ να "απογιγο" το νερό γιατί δεν είμαι γνωστης του αντικειμενου

όσο για το τροφοδοτικό αν μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει στο τρόπο πυ χρειάζεται για να πάρω τις μετρήσει(έχω πολύμετρο) θα του ήμουν υπόχρεος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.