gangel1442169140 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 Ποιες είναι οι διαφορές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxbat Μάϊος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Η SE είναι υποβαθμισμένη έκδοση. Οι εμφανείς διαφορές είναι ότι δεν έχει θύρα Firewire και έχει 5,1 ήχο αντί για 7,1 . Δε σου συνιστώ να αλλάξεις την Α8Ν-SLI με την SE, αν γι'αυτό το λόγο την πουλάς. Η συγκεκριμένη μητρική αν και λίγο παλιά είναι ακόμα απο τις καλύτερες για 939. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangel1442169140 Μάϊος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Η SE είναι υποβαθμισμένη έκδοση. Οι εμφανείς διαφορές είναι ότι δεν έχει θύρα Firewire και έχει 5,1 ήχο αντί για 7,1 . Δε σου συνιστώ να αλλάξεις την Α8Ν-SLI με την SE, αν γι'αυτό το λόγο την πουλάς. Η συγκεκριμένη μητρική αν και λίγο παλιά είναι ακόμα απο τις καλύτερες για 939.Έχω την premium γι αυτό τη δίνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangel1442169140 Μάϊος 3, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Οι μη εμφανείς διαφορές ποιες είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxbat Μάϊος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Οι μη εμφανείς διαφορές ποιες είναι;Εκτός από την απαλοιφή του hardware sli switch, υπάρχει μόνο μία pci-e x1 (αντί για δύο) και μία pci-e x4. Επίσης έχει αντικατασταθεί το ''αμαρτωλό' κουλεράκι του chipset από ένα άλλο (ελπίζω λιγότερο θορυβώδες). Τέλος διαθέτει μόνο μία θύρα Gigabit LAN αντί για δύο της προηγούμενης.' Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Διαφορές μεταξύ των μητρικών μπορείς να βρείς στο site του κατασκευαστή ASUS.Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει την μητρική και δεν ξέρω αν έχουν μη εμφανείς διαφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangel1442169140 Μάϊος 3, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Τέλος διαθέτει μόνο μία θύρα Gigabit LAN αντί για δύο της προηγούμενης.'Βασικά η a8n sli έχει μια θύρα rj45 η οποία δεν είναι καν gigabit, επίσης νομίζω δεν έχει 4Χ θύρα καθόλου ενώ η SE έχει!Διαφορές μεταξύ των μητρικών μπορείς να βρείς στο site του κατασκευαστή ASUS.Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει την μητρική και δεν ξέρω αν έχουν μη εμφανείς διαφορές.Ναι τα έχω κοιτάξει τα χαρακτηριστικά αλλά δε φαίνεται να έχουν διαφορές (κοιτώντας τα χαρακτηριστικά). Αν κοιτάξεις τις εικόνες (ποιο μικρές δεν γινόταν να βάλουν φαίνονται αυτά που είπε ο foxbat Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxbat Μάϊος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Βασικά η a8n sli έχει μια θύρα rj45 η οποία δεν είναι καν gigabitΓια το πρώτο έχεις δίκιο η rj-45 στην Α8Ν-SLI είναι μία (2 έχει η deluxe που χρησιμοποίω) άλλα έιναι gigabit (δες στο Link του Deadlock7).Για το pci-e x4 εννοούσα την Α8Ν-SLI SE, συγνώμη έαν δεν το έγραψα καθαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangel1442169140 Μάϊος 3, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 2 έχει η deluxe που χρησιμοποίω Όπως και η premium! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.