Jump to content

A8N SLI & A8N SLI SE

gangel1442169140

Recommended Posts

Η SE είναι υποβαθμισμένη έκδοση. Οι εμφανείς διαφορές είναι ότι δεν έχει θύρα Firewire και έχει 5,1 ήχο αντί για 7,1 . Δε σου συνιστώ να αλλάξεις την Α8Ν-SLI με την SE, αν γι'αυτό το λόγο την πουλάς. Η συγκεκριμένη μητρική αν και λίγο παλιά είναι ακόμα απο τις καλύτερες για 939.

Η SE είναι υποβαθμισμένη έκδοση. Οι εμφανείς διαφορές είναι ότι δεν έχει θύρα Firewire και έχει 5,1 ήχο αντί για 7,1 . Δε σου συνιστώ να αλλάξεις την Α8Ν-SLI με την SE, αν γι'αυτό το λόγο την πουλάς. Η συγκεκριμένη μητρική αν και λίγο παλιά είναι ακόμα απο τις καλύτερες για 939.
Έχω την premium γι αυτό τη δίνω.

Οι μη εμφανείς διαφορές ποιες είναι;

Εκτός από την απαλοιφή του hardware sli switch, υπάρχει μόνο μία pci-e x1 (αντί για δύο) και μία pci-e x4. Επίσης έχει αντικατασταθεί το ''αμαρτωλό' κουλεράκι του chipset από ένα άλλο (ελπίζω λιγότερο θορυβώδες). Τέλος διαθέτει μόνο μία θύρα Gigabit LAN αντί για δύο της προηγούμενης.'

Τέλος διαθέτει μόνο μία θύρα Gigabit LAN αντί για δύο της προηγούμενης.'
Βασικά η a8n sli έχει μια θύρα rj45 η οποία δεν είναι καν gigabit, επίσης νομίζω δεν έχει 4Χ θύρα καθόλου ενώ η SE έχει!
Διαφορές μεταξύ των μητρικών μπορείς να βρείς στο site του κατασκευαστή ASUS.Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει την μητρική και δεν ξέρω αν έχουν μη εμφανείς διαφορές.
Ναι τα έχω κοιτάξει τα χαρακτηριστικά αλλά δε φαίνεται να έχουν διαφορές (κοιτώντας τα χαρακτηριστικά). Αν κοιτάξεις τις εικόνες (ποιο μικρές δεν γινόταν να βάλουν;) φαίνονται αυτά που είπε ο foxbat

Βασικά η a8n sli έχει μια θύρα rj45 η οποία δεν είναι καν gigabit

Για το πρώτο έχεις δίκιο η rj-45 στην Α8Ν-SLI είναι μία (2 έχει η deluxe που χρησιμοποίω) άλλα έιναι gigabit (δες στο Link του Deadlock7).

Για το pci-e x4 εννοούσα την Α8Ν-SLI SE, συγνώμη έαν δεν το έγραψα καθαρά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.