r1ddl3r_1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2006 λοιπον,ετσι στα καλα των καθουμενων αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.εχω το lx700 της logitech πληκτρολογιο κ ποντικι κ το ποντικι χωρις λογο μια μερα αρχισε κ μενει κατω στο τερμα της οθονης κ να μην λεει ν'ανεβει με τπτ.το κουνας πανω παει ο δεικτης κ μετα απο λιγο πηγαινει μονος του κατω.δοκιμασα 3ποντικια κ τα 3 το ιδιο (τα 2 ps2 συνδεση κ το αλλο usb).παρακαλω οποιον γνωριζει κατι περι του προβληματος ας πει....γτ εχω μεινει χωρις ποντικι!!! στο παρακατω βιντεο φαινεται καπως το προβλημα.MOV00001.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaios Μάϊος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 ΔΟΚΊΜΑΣΕ ΝΑ ΑΛΛʼΞΕΙΣ MOUSEPAD, Η ΝΑ ΤΟ ΒAΛΕΙΣ ΣΕ AΛΛΗ ΕΠΙΦAΝΕΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cv01302 Μάϊος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Ακριβώς το ίδιο έκανε και στο pc του αδερφού μου (windowz...) με ένα ασύρματο mouse. Λύση: Κάνε reset και την βάση, και το mouse, ίσως χρειαστεί περισσότερες από μία φορές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Μάϊος 3, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Ακριβώς το ίδιο έκανε και στο pc του αδερφού μου (windowz...) με ένα ασύρματο mouse. Λύση: Κάνε reset και την βάση, και το mouse, ίσως χρειαστεί περισσότερες από μία φορές...το εκανα αυτο συν καμια 6 ρεσταρτ που κανα το pc κ τελικα μετα απο 2ωρες ακινησιας του ποντικιου,εφτιαξε μονο.ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω,:120: thnx anyway. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cv01302 Μάϊος 4, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Το ξανάκανε σήμερα στον αδερφό μου, και πάλι έπειτα από δύο reset (στην βάση και στο mouse) επανήλθε. Κάτι πρέπει να φταίει α) με το standby, ή/και β) το ότι το mouse "κλειδώνει", και αναγκαστικά για να πάρει μπρος πρέπει να πατήσεις κάποιο button του (αν απλά το κινήσεις δεν ξεκλειδώνει). Tespa αφού σου φτιάχτηκε είσαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.