Jump to content

Με κατέστρεψαν οι HACKERS

morius

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαταστράφηκα!!!!!:cry:

Όλοι οι Hacker με έχουν βάλει στο μάτι!!!!!

Εδώ και 2 μήνες έβαλα το πρώτο μου SpyWare γιατί είχα πείξει στα SpyWare,Κάνω πρώτο scan

168 αρχεία,δεύτερο 150(αυτά τα 2 Scan τα έκανα καπάκι ,τ ένα μετά το άλλο)

Εντομεταξύ μέσα για προστασία έχω AVG,ZA Pro (Old Version),και Ad-Aware SE Personal

Ανοίγω λοιπόν σήμερα το pc και με το που μπαίνω ιντερνετ ανοίγει το AVG(μετά από 5 μέρες,για 5 μέρες ήταν νεκρό) και μου βγάζει άλογα,μου εβγαλε 2 με 3,delete δεν έκανε και εγώ ψιλόχέστικ@ πάνο μου,τώρα κάνω scan για dialer(θετικό αποτέλεσμα) και τώρα τρέχω το Ad-Aware SE Personal(προς το παρόν έχει βρει μόνο 1)

Τι να κάνω δεν είμαι πάλι για format,κατεβάζω τώρα το ΖΑ το 5,1

ΗΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕLP:cry:

Το Mcafee VS Enterprise 8i εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, βρισκει τα παντα με ελαχιστη καταναλωση πορων! τωρα απο antispyware: Adaware και Giant, αν χρειαστεις κατι pm....

εγω φιλε μου θα σου προτεινα...

- Norton Antivirus & Internet Security 2005

(μπορει οπως λενε να ειναι πιο βαρια απο αλλες λυσεις αλλα εμενα δεν με εχουν αφησει ποτε εκτεθειμενο)

- Spybot Search & Destroy 1.3 (βαλτο να τρεχει στην επιλογη resident στον IE)

...και τωρα τελευταια δοκιμασα και μια trial optimization & utilities suite το

- SuperUtilities Pro...

(δοκιμαστικο 15ημερων προς το παρον αλλα πολυ καλο...)

βρηκε πολλα παραπανω απο τα συνηθησμενα οσο αφορα το spyware

καθως και παρα πολλες invalid registry entries παρολο που τρεχω συχνα και το reg.mechanic...)

φυσικα για ολα τα παραπανω εννοειται οτι θα τα τρεχεις αφου εχεις κανει τα απαραιτητα τους updates...και συγκεκριμενα για το Norton Antivirus θα ηταν ακομα καλυτερο εαν το ετρεχες σε safe-mode (πατα το F8 κατα το boot)

...και φυσικα μακρια απο Kazaa και τσοντοwarez sites ..;)

Αρχική απάντηση από ea6gka

elaborate more?

Ειχα προβλημα προσφατα και ειται εμπαινα σε safe mode ειται οχι παλι δεν τα εβρισκε ολα.Εννοειται με τα τελευταια updates...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ρε guys,μόλις έβαλα το ΖΑ 5,1 .τα ρύθμισα όλα σωστά,και πιστεύω να πάνε όλα καλά,τώρα κάνω scan με το AVG σε normal mode μετά βλέπουμε για safe,

Το άλογο ονομάζετε Trojan horse Proxy.12.BM

Καμία άλλη γνώμη?????

Φίλε κοπρίτη συμφωνώ με το Νορτον αλλά όπως και εσύ είπες είναι βαρύ και.δεν έχω και το καλό μηχάνιμα:whistling

Το AVG πιστεύετε είναι χάλια?????

Τουλάχιστον να κάνω νέα αρχή μετά από αυτό το επεισόδιο,

Παλιά χρησιμοποιούσα το BlackIce,McAffe (AntiVirus &Firewall),Bit Diffender και τα Norton

Εγω πάντως απο τότε που έβγαλα το Norton AV και το ZoneAlarm ησύχασα !!!

Τώρα είμαι με F-Prot + Adware - Adwatch + BlackICE και δεν έχω κανένα πρόβλημα με ιούς, spyware κτλ

Για μεγαλύτερη ασφάλεια λέω να φτιάξω ένα Linux BOX για proxy

Αν μείνεις με τα Windows θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τα συγκεκριμένα προγράμματα.

πέρα από αυτά, λογικά θα χρησιμοποιείς internet explorer... απο τότε που έβαλα firefox και σερφάρω με αυτόν, τα κρούσματα από addaware κλπ έχουν μειωθεί στο ελάχιστο...

φυσικά το σύστημα είναι immunized με 2-3 anti-spyware progs

Παίδες το scan τελίοσε,το άλογο πήγε στα virus vault δείτε στην εικόνα, τώρα για να υσηχάσω ο ιός βγήκε ναι ή ου?????

post-1782-1416071590,3364_thumb.jpg

Εκτος απο τα anti-poystik@ programs πρεπει να προσεχεις τη χρηση του δυκτιου,να εχεις ανοιχτα τα ματια σου για περιεργα "ανεβοκατεβασματα" κ τωρα πλεον μετα την υπογραφη κ το "καμαρι" σου πρεπει να προσεχεις που βαζεις κ τον browser σου!!!

Αρχική απάντηση από Voudas

πέρα από αυτά, λογικά θα χρησιμοποιείς internet explorer... απο τότε που έβαλα firefox και σερφάρω με αυτόν, τα κρούσματα από addaware κλπ έχουν μειωθεί στο ελάχιστο...

φυσικά το σύστημα είναι immunized με 2-3 anti-spyware progs

Παρομοίως.Πολύ καλός ο firefox από ασφάλεια.

Επισης καλο θα ηταν να απενεργοποιησεις την Επαναφορα Συστηματος......

και να βαλλεις και κανενα ποιο σοβαρο antivirus.....:D...καθως επισηs και Firefox...

Υ.Γ.:Οταν ερθει το δεματακι....;):p

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 18:28]

και να βαλλεις και κανενα ποιο σοβαρο antivirus.....:D...καθως επισηs και Firefox...

Υ.Γ.:Οταν ερθει το δεματακι....;):p

:hmm: Σαν ποιο προτείνεις εσύ George?????

Περιμένω πως και πως το πακετάκι :flower: :p :p :p

Σε καταστρεψαν οι hackers εεε???Εκτος απο τσοντες, mp3, φωτο κλπ...τι μπορει να χασεις για να καταστραφεις δλδ??

Που κ που κρατα κανα backup...

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 19:20]

Σε καταστρεψαν οι hackers εεε???Εκτος απο τσοντες, mp3, φωτο κλπ...τι μπορει να χασεις για να καταστραφεις δλδ??

Που κ που κρατα κανα backup...

Fani αν προχωράμε με τέτοιο σκεπτικό χαθήκαμε:p

δλδ no antivirus,no firewall,no internet,yes backup and alwatys format!!!!!Σωστα?????

:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.