Jump to content

UNLOCK EXTRA PIPELINES HELP

ALIENDREAMER

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδια θα σας απασχολησω και παλι,εχω μια ATI X800PRO VIVO Της Saphire στην οποια θελω(διαβασα οτι γινεται) να ξεκλειδωσω τις Extra Pipelines και να τη χρονισω σε μεγαλυτερες συχνοτητες φλασαροντας νεο BIOS...σαν αρχαριος που ειμαι δυσκολευτηκα να το κανω απο το dos και διαφορες οδηγιες που βρηκα με μπερδεψανε περισοτερο,απο τα windows παλι τα πραγματα δειχναν απλα αλλα δεν εγινε τπτ με το winflash utility....μπορει καποιος να με βοηθησει?

πριν δοκιμασεις bios-mod καλο ειναι να δεις αν ξεκλειδωνουν μεσω ATiTool.αν και δεν ειμαι σιγουρος αν ξεκλειδωνουν στην καρτα σου.?.που διαβασες οτι γινεται?εγω ξερω μονο για GTO2 οτι γινεται...

τελικα βρεθηκε ακρη με Bios της gigabyte X800XT εχω πλεον 16 Pipelines αντι 12 που ειχε αρχικα:D το μονο προβλημα ειναι η θερμοκρασια της GPU η οποια κατα το gaming φτανει και τους 75 βαθμους μιας και το clocking ειναι στα 520/560 χωρις artifacts ευτυχως..εχω αρχισει ηδη να σκεφτομαι την αγορα καλυτερου ανεμιστηρα μιας και το "μανισιο" της ΑΤΙ δεν λεει και πολλα...κατα τα αλλα εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο τις νεες επιδοσεις και τρεχω βαρια παιχνιδια σε καλες αναλυσεις....

Προτείνω την VF900 της ΖΑΛΜΑΝ. Είναι πολύ αποτελεσματική και ο θορυβος δε προβληματίζει ακόμα και σε φουλ στροφές.

Την έχει το πλαίσιο @30€

• 8 months later...

Καλημερα καταρχας!

Ειμαι κατοχος μιας καρτας sapphire X800 gto2 pciexpress.

Βρηκα στο δυκτιο καποια προγραμματα για να την ξεκλειδωσω

και να τρεχει με αρκετα καλυτερες επιδοσεις.

Το προβλημα μου ειναι οτι εγω ειμαι λιγο ασχετος απο τετοια πραγματα

και μεσω ενος προγραμματος που ετρεχε μεσα απο τα windows ξεκλειδωσα 4 ακομη pipelines.

To τσεκαρα και με το atitool οτι απο 12 πηγε στα 16 ενεργα.

Δεν εκανα ομως το flash-αρισμα του bios και εκει μαλλον διμιουργηθηκε το προβλημα.

Η καρτα κολλαει το pc.

Μπορει να κολλησει στο p.o.s.t,μπορει να κολλησει στην μπαρα φωρτωσης των windows και μπορει και μεσα στο παιχνιδι.

Θελω να μου πει καποιος αν ξερει τι φταει,

ή να με βοηθησει καποιος να κανω το flash-αρισμα του bios ή εστω πως θα επαναφερω την καρτα οπως πρωτα...

(Σιγουρα φταει η καρτα αλλαξα με μια Χ1650ΧΤ ενος φιλου για μια εβδομαδα και κανενα προβλημα.)

Το υπολοιπο συστημα ειναι

amd 64 3500+ venice

msi k8neo4

2X512 twinmos ddr

seagate sata2 160gb

heroichi windmill 385 psu

windows xp proffesional gr χωρις sp.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.