Jump to content

quad sli!!!!help asap!!!!

crazyreaper

Recommended Posts

παιδες για σας!!!!!χρειαζομαι επειγωντος βοηθεια!!!!!θελω να μου πειτε πως γινετε η quad sli?????αν μπορειτε βοηθηστε!!!!!!!:073: :073: :073: :073: :073: :073: :073: :097: :097: :097: :073: :073: :073: :073:

^^^^^ΔΕΙΤΕ^^^ δεν είμαι οφφ τοπικ

Οποτε ο φιλος που ανοιξε το θρεντ μπορεί καλλιστα να πουλήσει το πισι του και να αγοράσει ενα εισητήριο για τις Μαλ-Βιδες νησους.

Αφου ποσταρε ^αυτος^ αποκλειεται να δουλέψει το SLI.... :D

Oi GX2 δεν πωλουνται retail...ειναι οπως τα λεει ο RootX τα παραγματα....

Απο κει και περα μπορεις να παρεις την Gigabyte Quad Sli Royal για Ιντελ 775 επεξεργαστες και να βαλεις πανω 4 Χ nvidia καρτες θες....

quad sli δε λέει με τπτ, εκτός να έχει τις οθόνες του Ολυμπυιακού σταδίου. Εδώ το διπλό και το σκεφτόμαστε. Πες στον φίλο σου αν θέλει να δώσει λεφτά, να πάρει sli/crossfire μητρική, μία high end, και βλέπει τι θα κάνει μετά.

Εγώ λέω crossfire.. Πολύ ανώτερο απο απόδοση και οι Drivers καλύτεροι.. Στην nVidia είδες και ποιο πάνω στο λινκ για ασυμβατοτητες κλπ. Αν δεν με πιστέυεις μπές tomshardware σε ανάλογο συγκριτικό..

Υ.Γ. Τσάμπα Λ7 για 10fps πάνω..:042:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.