Jump to content

1600xt vs 7600gt

17n

Recommended Posts

σε επιδοσεις δεν θα δεις διαφορα η x800xl ειναι καλυτερη απο την x1600xt και με την 7600gt ειναι στα ιδια επιπεδα. Τωρα το να αλλαξεις καρτα μονο και μονο για το sm3.0 δεν λεει, τσαμπα λεφτα θα ειναι...

7600gt μακράν. πάντως δεν είμαι σίγουρος αλλά όπου πρέπει να το ενεργοποιήσεις, δε σημαίνει πως θα έχεις και καλές επιδόσεις...άμα είναι από Χ1800XL και πάνω...

σε επιδοσεις δεν θα δεις διαφορα η x800xl ειναι καλυτερη απο την x1600xt και με την 7600gt ειναι στα ιδια επιπεδα. Τωρα το να αλλαξεις καρτα μονο και μονο για το sm3.0 δεν λεει, τσαμπα λεφτα θα ειναι...

Θεωρω και εγω βλακεια να αλλαξεις καρτα μονο και μονο για το sm3.0 και να παρεις 7600.Αν ειναι παρε απο7800 και πανω γιατι οι αλλες θα σερνονται στο sm3.0

7600gt μακράν. πάντως δεν είμαι σίγουρος αλλά όπου πρέπει να το ενεργοποιήσεις, δε σημαίνει πως θα έχεις και καλές επιδόσεις...άμα είναι από Χ1800XL και πάνω...

Το sm3.0 δεν ενεργοποιειται απλως οταν καποιο game εχει σχεδιαστει να χρησιμοποιει τους sm3.0 και η καρτα διαθετει sm3.0 τοτε τους κανει χρηση αυτοματα. To sm3.0 εχει να κανει με την εικονα, αντανακλασεις κλπ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.