ALIENDREAMER Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2006 Γεια σας μετα απο σκεψη αποφασισα να κοιταξω πως θα υπερχρονισω το συστημα μου,με λυπη διαπιστωσα πως η μητρικη μου ειναι κλειδωμενη στο overclocking (κατι αναλογο συμβαινει σε καποιες VGA Της ΑΤΙ)..διαθετω intel D865GBF...εδω και ωρες ψαχνω καποιο Tool που θα με βοηθησει να την ξεκλειδωσω...αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα παρακαλεσω να κανει Post αμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sigeris Μάϊος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 στις motherboard της intel δεν γίνεται o/c(νομίζω:060: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALIENDREAMER Μάϊος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 Aυτο το διαπιστωσα η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει utility που να ξεκλειδωνει τις Intel καρτες στο ο/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάϊος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 Η μοναδική περίπτωση είναι να κλοκάρεις μέσω προγράμματος τύπου Clockgen ή setfsb μέσα από τα Windows και όχι από bios.Για να γίνει αυτό θα πρέπει το πρόγραμμα να υποστηρίζει το PLL chip (Clock Generator) της μητρικής σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.