Jump to content

Βοήθεια για επιλογή SLI

Nognir

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή βαρέθηκα την μητρική μου αποφάσισα να το γυρίσω σε μια SLI που να κλοκάρεται καλά. Οι MSI K8N SLi και Asus A8N-SLI προτείνονται; Ποια είναι καλύτερη;

αμα θες οπως και δοιποτε MSi κοιτα την Diamond plus που δινει και ρευματα και σχεδον ιδιες ρυθμισεις με DFI ενω εχει και 32lanes στο pci-e εναντι ολων των DFi

Μετά από αρκετό βρισίδι επιτέλους κατάφερα να κλοκάρω fsb και μνήμες (οπότε την κρατάμε την μητρική), αλλά όποτε τρέχω απαιτητικό πρόγραμμα μου κάνει reset, ακόμα και επαναφέρνοντας τις fail-safe ρυθμίσεις. Φταίει το τροφοδοτικό; (Xpower 400w)

Αν και πουλάω ο ίδιος MSI, οφείλω να πω πως για SLI δε τις προτείνω... έχω βρει και άλλα άτομα δω μέσα που την έχουν πατήσει με το τρομερό κλιπάκι ασφαλείας...

χεχε ξερεις τι θα πει να σου πεταγεται το κλιπακι την ωρα που καθαριζεις κοσμο στο FEAR και να τρως reset? :066: :067:

χεχε ξερεις τι θα πει να σου πεταγεται το κλιπακι την ωρα που καθαριζεις κοσμο στο FEAR και να τρως reset? :066: :067:

:106:

όπως τα λες....ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.