Jump to content

Αγορα Καρτας χ800

tolisi

Recommended Posts

Εννοώ το γνωστό RMA

Να σου βγεί δηλδη αχρηστη και να χρειαστει να την αλλάξεις. Εμενα με τη συγκεκριμένη κάρτα απο το η-σοπ μου συνέβη 2φορές σερί.Kαι να μου την αλλάζανε κατευθύαν όπως στο Πλαίσιο εντάξει αλλα κάθε αλλαγή για να γίνει περνάει ενας μήνας και.

Πήρα εγώ την την Χ800GTO για AGP καινουργια απο το grammi computers.Νομίζω πως δεν την έχει καν στο internet.Τιμη 192 ευρώπουλα.Πιο ακριβη απο όσο την είχες βρει αρχικα αλλα αξίζει και την τελευτεα δεκάρα.Είμαι παρα πολυ ευχαριστημένος και πιστεύω οτι είναι μακράν καλύτερη επιλογή απο την 6600gt.Για να καταλάβεις έχω Ρ4 2,4Gh Northwood 1 Gb RAM 333Mh και παίζω σε 1240x1024 το most wanted στο άνετο με όλες τις ρυθμίσεις στα τέρματα.Μέχρι και το fear με τις ρυθμίσεις σε medium επίπεδα μπορώ και παίζω μια χαρά.

Kι εγώ στην κατηγορία ποτ ψάχνεις θα σου πρότεινα μεταχειρισμένη 6800gt.Toυλάχιστον σε σχεση μ'αυτές που πρότεινες είναι καλύτερη.Για ATI μόνο αν βρείς κάτι σε x800gto2,αφου για x1800 δεν συζηταμε καν..

Εγώ το Fear με την 6600 το έπαιζα στο τέρμα!! (εκτος απο μια επιλογη όπου σερνόταν)

Εντάξει αν το πάρουμε έτσι τότε μπορώ να πάιξω και εγώ το FEAR με όλες τις ρυθμίσεις στο τέρμα και χωρίς να πω οτι σερνεται.Το μόνο που συμβαίνει ειναι πως κολάει λιγο στις μάχες αλλα και πάλι παίζεται.Το θέμα είναι και τι άλλο έχει πάνω ο υπολογιστής σου.Πάντως συνολικά δεν νομίζω οτι η 6600gt είναι καλύτερη απο την Χ800GTO.Το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα.

Εγώ το Fear με την 6600 το έπαιζα στο τέρμα!! (εκτος απο μια επιλογη όπου σερνόταν)

Αυτο το εχουμε ξανακουβεντιασει και στο παρελθον....

Τι αναλυση ρε παιδια τρεχετε???

Τι κανω λαθος και εμενα με 1280 μολις και μετα βιας τρεχει ανθρωπινα με ολα στο τερμα, εκτος απο soft shadows (Χ850 ΧΤ-ΡΕ)

με μια γρηγορη ματια βρισκω αυτη σαν μια καλη ευκαιρια αν δουλευει οπως περιγραφεται.

http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=4379995

Ποιο κάτω γίνεται «σφαγή» για μια MSI 6800GT 256ΜΒ(GDDR3) AGP.. συμπεριλαμβάνομαι και εγώ στην μάχη :D.. μέχρι 120-160 αξίζει ?

http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=4391068

να σου πω και την καθαρη μου αληθεια,αν και αυτες τις δημοπρασιες τυπου "απο 1 ευρω" κλπ δεν τις πολυπαω φαινεται καλη ευκαιρια.εχεις μιλησει καθολου με το παιδι που δινει τις καρτες?

Αυτο το εχουμε ξανακουβεντιασει και στο παρελθον....

Τι αναλυση ρε παιδια τρεχετε???

Τι κανω λαθος και εμενα με 1280 μολις και μετα βιας τρεχει ανθρωπινα με ολα στο τερμα, εκτος απο soft shadows (Χ850 ΧΤ-ΡΕ)

παντα θα μου μεινει σαν η αιωνια απορια.δεν εχω ακουσει καποιον να λεει πως "ενταξει μωρε,τρεχει αλλα..."

ολες οι καρτες σε ολα τα παιχνιδια πανε σφαιρα λεμε....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.