Jump to content

Αγορα Καρτας χ800

tolisi

Recommended Posts

Χαιρετω ολο Τον κοσμο!

Σκεφτομαι να αναβαθμισω την καρτα μου απο 9600 προ σε μια μεχρι 150-160 ευρωπουλα λογω ελειψης χρηματων για ολικη αναβαθμιση

Εχω AMD64 3000 με 512dual μνημες και βρηκα αυτην http://www.megamarket.gr/sapphireradeonx800gto256magp-p-24202.html?sort=2a&keywords=agp την καρτουλα αξιζει η να παω σε καποια 6600gt η 6800 τι προτεινετε θελω τα φωτα σας

Aν μπορέσεις να τη βρεις σε AGP στην Ελλάδα, προτείνω την Χ800Gto2 της Sapphire γιατί με ένα απλό ξεκλείδωμα των εξτρά pipelines και με λίγο ανέβασμα στα ρολόγια φτάνει (και με καλή ψύξη ξεπερνάει) τις επιδόσεις μιας Χ850ΧΤ ΡΕ. Η συγκεκριμένη που προτείνεις δεν είμαι 100% σίγουρος αν μπορεί να ξεκλειδωθεί σε Χ850ΧΤ...

Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα τιποτα σε agp στην ελλαδα.

Απ'εξω ξερουμε καποιον που να την φερνει γρηγορα και χωρις να μας παρουν αλλα τοσα στα μεταφορικα?

Παντως αυτη που σου ειπα στην αρχη αξιζει σε σχεση με τις 6600 η χ1600 για τα λεφτα της?

Κατι αλλο να προτεινεις σε αυτη την κατηγορια?

τελικα ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο μαλλον:

Sapphire X1600 Pro 512MB, AGP, TV-Out, DVI

Sapphire Radeon X800 GTO 256M AGP

πανω κατω τα ιδια λεφτα

Η πρωτη sm 3.0 512 ddr2 μνημη κτλ

και η αλλη 256 ddr3 και τι αλλο? ποιο γρηγορη? HELP!

Καποιοσ να με βγαλει απο το διλλημα ?? :017: :017: :120:

Οποτε καταληγω μαλλον προς την χ800 !

Αλλη μια ερωτηση Ξερουμε αν εχει περιθωριο για ξεκλειδωμα pipelines?

Δεν εχω ασχοληθει με overclock πολυ αξιζει να την ανεβασω καθολου χωρις καινουργιες ψυκτρες και τετοια!

Η ελειψη του Shader Model 3.0 δεν θα επιρεασει την αποδοση της στα παιχνιδια τουλαχιστον του επομενου χρονου?

το sm3.0 κατα την γνωμη μου θα σε επηρρεασει λιγοτερο σε ενα παιχνιδι απο τον 128 bit διαυλο μνημης.και με το sm2.0b που χρησιμοποιει η ATI στην Χ8xxx σειρα θα κανεις ανετα την δουλεια σου.προσωπικα θα προτιμουσα την παρουσα φαση μια καρτα με sm2.0b-256 bit παρα μια με sm3.0-128 bit.και θα σου προτεινα να βγαλεις απο το μυαλο σου την αγορα της X1600PRO.

οσον αφορα το ξεκλειδωμα το reference design της X800GTO εχει να φοραει τον R480 πυρηνα.οποτε ξεκλειδωνει.και πολλα παιδια που την εχουν πετυχει με τον R430 την εχουν ξεκλειδωσει και της εχουν περασει το bios της X800XL.

οσον αφορα τις pci-ex versions η διαφορα ειναι στα ρολογια,500/390 η PRO,590/690 η XT και στις μνημες.DDR2 εναντι GDDR3.

αυτα οσον αφορα τα reference specs της ATI.τωρα στην PRO ας πουμε η HIS εχει βγαλει μοντελο με 128 mb αλλα με GDDR3 μνημες.

ακυρα τα ψωνια!!! Δεν την ειχανε και δεν την βρισκω πουθενα!

Τι αλλο να παρω στα κυβικα της HELP! Τα βαλαντια μου ειναι μεχρι 170 Top

εχει το eshop αυτη http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.513178

τι λετε?:074: :074: :074: :074:

Αν θες το κεφάλι σου ήσυχο όχι αυτήν και όχι απο αυτό το μαγαζί!

EDIT Χμμ μεχρι 170€ θα εψαχνα για καμια μτχ Χ800/6800 νομιζω πουλάνε παιδιά από το φόρουμ.

Αλλιώς με 139 μια 6600GT απο πλαίσιο και σου μένουν λεφτα για κανενα παιχνιδάκι.

Η΄Χ1600Προ με ~130 αμα βρείς

Εγώ δε θα έμπλεκα με το e-shop για καποιο ζωτικό κομμάτι του υπολογιστή μου.

Το έκανα και ακόμα να ξεμπλέξω. Αν είσαι σίγουρος οτι η καρτα θα είναι καινουρια και θα δουλέψει χωρις να αναγκαστείς να την ΡΜΑαρεις, τοτε ορμα.

Δε θελω να είμαι ανασταλτικός παράγων στις αγορές σου σε καμια περίπτωση.

τι εννοεις με το "ΡΜΑαρεις"

να το γυρισεις πισω εντος εγγυησης και να παρεις καινουργια.

πλεον η γνωμη μου ειναι πως για καποιον που εχει ενα budget της ταξης των 150-180 ευρω η μονη λυση για μια καλη αγορα ειναι κατι μεταχειρισμενο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.