Sayan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Υπαρχουν εξελιξεις στο θεμα? τελικα ποσες χιλιαδες ΕΥΡΩ θα κοστιζει αυτη η κοροιδεια???:021: Συγνωμη για την ειρωνια αλλα νευριαζω με το marketing καποιων εταιριων που παρακινουν τον κοσμο να αδειαζουν ολοενα την τσεπη τους. "θες τις καλυτερες επιδοσεις? τοτε δωσε τα λεφτα της ζωης σου"{αναφερομαι στο quad sli}{τρομαρα τους}Ενταξει ξερω οτι θα πειτε πως δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να δωσει τοσα χρηματα για το συστημα γραφικων του αλλα ας μην ξεχναμε πως για να εχεις αξιοπρεπη αποτελεσματα 200 ζεστα θα τους τα σκασεις.Ειμαι οργισμενος με την καπιταλιστικη αντιμετωπηση των εταιριων. δεν ειμαστε οι περισσοτεροι καπιταλες αλλα θελλουμε να απολαμβανουμε την ολοενα αναπτυσομενη τεχνολογια.Να δειτε που στο μελλον ετσι οπως παμε θα καταργηθει η mainstream κατηγορια στις vga.και αυτο για να τους κανουμε πλουσιοτερουςΘα καταληξουμε να 'φοραμε στις μητρικες μας καμια 10αρια 7900gtx των 600 eyro και αυτο γιατι εχουμε λεφτα να τους δινουμε...:078: Ισως το post να ειναι λιγο ακυρο γι΄αυτο αν θελει ο webmaster ας το διαγραψει.Παντως οι καταναλωτες ξυπνησαν πια νομιζω!!! ΤΟ OVERCKLOKING μας εχει απομεινει πια... :097: :097: :097: :097: :097: {α ρε geforce 256 δεν καταλαβαινες χριστο στην εποχη σου}
Maximus Απρίλιος 30, 2006 #2 Απρίλιος 30, 2006 Aπό τη στιγμή που κάτι πουλάει, θα το βγάλουν. Βλέπουν ότι κάποιοι τα σκάνε χοντρά (4000-7000 ευρώ) για PC, γιατί να μην το βγάλουν? Πίστεψέ με, το QuadSLI πουλάει. Τώρα αν αυτοί που το παίρνουν είναι ανεγκέφαλοι, αυτό δεν το ξέρω και δε με νοιάζει. Είναι σαν τους κατόχους Supercars. 1 στους 1000 ξέρει να το οδηγεί, οι άλλοι το έχουν για το Supermarket.
MADKiller7 Απρίλιος 30, 2006 #3 Απρίλιος 30, 2006 Οι εταιριες εχουν αυτην την συμπεριφορα επειδη εμεις τους ακολουθησαμε οταν την πρωτοδοκιμασαν.Ας μην αλλαζουμε καρτες με το που θα βγει το νεο μοντελακι για να παρουμε +15fps και δεν θα εχουν αυτη την συμπεριφορα.Εχω δει ποσα ατομα με το που βγηκε η Χ1900 και 7900 πουλησαν Χ1800,Χ850-800XT,6800Ultra-GT,7800...κλπ.Γιατι,θα επαιζαν το παιχνιδι τους με 15-20 fps παραπανω,η θα ανεβαζαν λιγο κανα φιλτρο......κλπ.Και εγω ακομα προσπαθω να δω ποτε θα αξιωθω να αλλαξω την δικια μου καρτα (1,5 ετων σχεδον) γιατι το μονο @.@παιχνιδο που παιζει χαλια ειναι το FEAR.
NGF Απρίλιος 30, 2006 #4 Απρίλιος 30, 2006 Και εγω μαζι σου. Τι να πω που εχω mx440 128mb και μου εχει σπασει τα νευρα
yanni Απρίλιος 30, 2006 #5 Απρίλιος 30, 2006 Με το που βγαίνουν αυτές οι κάρτες όλες οι υπάρχουσες πάνε ένα σκαλοπάτι ποιο κάτω στις τιμές. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα να είχε μείνει στάσιμη η αγορά και η 6600GT να είχε ακόμα minimun 180-200€.Αν δεν θέλεις να τα σκάς σε εταιρίες είναι απλό. Μένεις με αυτό που έχεις και απολαμβάνεις κάπως παλιότερα παιχνίδια. Όπως λες κανείς δεν σε αναγκάζει.Αλλά αν θέλεις και την πίτα ολόκληρη και το σκυλί χορτάτο, τότε πολύ απλά θα σου πω ότι δεν γίνεται. Δεν γίνεται και αλλα θελλουμε να απολαμβανουμε την ολοενα αναπτυσομενη τεχνολογια. και να μην ανανεώνεις τον εξοπλισμό σου.
Sayan Απρίλιος 30, 2006 Author #6 Απρίλιος 30, 2006 Δε λεω να τον ανανεωνουμε τον εξοπλισμο μας αλλα οχι και να σκαμε 1500 ευρω{τυχαιο νουμερο} καθε 1,5 με 2 χρονια...γιατι καπου εκει ειναι νομιζω η ωρα της αναβαθμισης.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ
yanni Απρίλιος 30, 2006 #7 Απρίλιος 30, 2006 Βασικά μίκρυνε λίγο την υπογραφή σου. Είναι ολίγον big σε αναλύσεις μικρότερες από.... 1600Χ1200 ( οι δύο φωτογραφίες βγαίνουν η μία πάνω στην άλλη )Ποιος σε υποχρέωσε να σκάσεις 1500€? Ο ίδιος το αναφέρεις ότι θα σου κάνουμε αυτή την ερώτηση, διότι είναι απολύτως λογική. Ποιος σε υποχρέωσε?Γιατί να σκάσεις 1500€? Δηλαδή θα ήταν καλύτερα αν ΔΕΝ υπήρχαν και κορυφαία - ακριβά εξαρτήματα?Αντί να κοιτάς τα threads που ανοίγουν όσοι σκάσανε 600€ για το τελευταίο super duper hardware που αγόρασαν, θα σου πρότεινα να ψάξεις για τις υπογραφές αυτών που είναι ακόμα με AthlonXP ή... Pentium 3 και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι - καλυμμένοι από το μηχάνημά τους.Αν 10 άτομα στα 100 αγοράζουν super duper πανάκριβο hardware αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θα κάνουμε ή ότι όλοι οδηγούμαστε στο να κάνουμε το ίδιο.
AkisD Απρίλιος 30, 2006 #8 Απρίλιος 30, 2006 /\/\ ακριβώς...Και δεν πολυκαταλαβαίνω τελικά ποιο είναι το πρόβλημα. Το οτι άλλοι τα έχουν για να τα σκάσουν σε αναβαθμίσεις ή επειδή δεν τα έχεις εσύ. Προσωπικά δεν αναβαθμίζω καθε 6 μήνες αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους το κάνουν-και ουτε τους θεωρώ ηλίθιους. Τι θα κάνουμε κουμάντο και κριτική στην τσέπη του καθενός? Εμένα αυτο που μου φαίνεται σαν πρόβλημα-και δεν ξέρω ποιος φταίει περισσότερο- είναι οτι βγαίνουν συνέχεια καινούργια παιχνίδια που απλά δεν τα παίζουν καλά ουτε οι πιο καινούργιες κάρτες γραφικών...Ποσα ποστς έχω διαβάσει να καμαρώνουν για την ολοκαίνουργια 1900xtx μόνο για να ανακαλύψουν οτι tomb raider και oblivion ισα που παίζονται...
Sayan Απρίλιος 30, 2006 Author #9 Απρίλιος 30, 2006 /\/\ ακριβώς...Και δεν πολυκαταλαβαίνω τελικά ποιο είναι το πρόβλημα. Το οτι άλλοι τα έχουν για να τα σκάσουν σε αναβαθμίσεις ή επειδή δεν τα έχεις εσύ. Προσωπικά δεν αναβαθμίζω καθε 6 μήνες αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους το κάνουν-και ουτε τους θεωρώ ηλίθιους. Τι θα κάνουμε κουμάντο και κριτική στην τσέπη του καθενός? Εμένα αυτο που μου φαίνεται σαν πρόβλημα-και δεν ξέρω ποιος φταίει περισσότερο- είναι οτι βγαίνουν συνέχεια καινούργια παιχνίδια που απλά δεν τα παίζουν καλά ουτε οι πιο καινούργιες κάρτες γραφικών...Ποσα ποστς έχω διαβάσει να καμαρώνουν για την ολοκαίνουργια 1900xtx μόνο για να ανακαλύψουν οτι tomb raider και oblivion ισα που παίζονται...Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις φιλε...Που ανεφερα εγω οτι οσοι εχουν φραγκα για αναβαθμιση ειναι και ηλιθιο??ι...Νομιζω πως τα οσα εγραψα ειναι σαφη:μας εχουν βαλει σε ενα λουκι του να κανουμε αναβαθμηση ανα δυο χρονια.Ειδικα αυτοι που θελουμε να εχουμε υψηλες επιδοσεις.Η 7950 ηταν το εναυσμα για να γραψω αυτα,δεν αναφερομαι αποκλειστικα σε αυτο.:093: Ειμαι ενας σκληροπυρηνικος GAMERΑΣ και θελω οταν παιρνω ενα παιχνιδι να το παιζω στα τερμα του{και δεν ειμαι ο μονος αλλωστε}Για να γινει αυτο ομως πρεπει να δοσω 700 ευρω!!! Αν αυτο για εσας ειναι λιγο τοτε τι να πω...Ξερω οτι εκφραζω τη γνωμη πολλων και καλω ολους να συμφωνησουν η να διαφωνησουν μαζι μου...
GoriLLakos1442169075 Απρίλιος 30, 2006 #10 Απρίλιος 30, 2006 Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις φιλε...:μας εχουν βαλει σε ενα λουκι του να κανουμε αναβαθμηση ανα δυο χρονια.Ειδικα αυτοι που θελουμε να εχουμε υψηλες επιδοσεις.Η 7950 ηταν το εναυσμα για να γραψω αυτα,δεν αναφερομαι αποκλειστικα σε αυτο.:093: ...Kανενας δεν σε εχει βαλει σε λουκι...μονος σου μπαινεις..αλλιως κανε αυτο που λεει ο john_dr''Αν δεν θέλεις να τα σκάς σε εταιρίες είναι απλό. Μένεις με αυτό που έχεις και απολαμβάνεις κάπως παλιότερα παιχνίδια. Όπως λες κανείς δεν σε αναγκάζει.Αλλά αν θέλεις και την πίτα ολόκληρη και το σκυλί χορτάτο, τότε πολύ απλά θα σου πω ότι δεν γίνεται.''Eτσι και αλλιως οι 7950 δεν θα πωλουνται retail....παραμονο σε quad sli systems....
sakattack1442169065 Απρίλιος 30, 2006 #11 Απρίλιος 30, 2006 Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις φιλε...Που ανεφερα εγω οτι οσοι εχουν φραγκα για αναβαθμιση ειναι και ηλιθιο??ι...Νομιζω πως τα οσα εγραψα ειναι σαφη:μας εχουν βαλει σε ενα λουκι του να κανουμε αναβαθμηση ανα δυο χρονια.Ειδικα αυτοι που θελουμε να εχουμε υψηλες επιδοσεις.Η 7950 ηταν το εναυσμα για να γραψω αυτα,δεν αναφερομαι αποκλειστικα σε αυτο.:093: Ειμαι ενας σκληροπυρηνικος GAMERΑΣ και θελω οταν παιρνω ενα παιχνιδι να το παιζω στα τερμα του{και δεν ειμαι ο μονος αλλωστε}Για να γινει αυτο ομως πρεπει να δοσω 700 ευρω!!! Αν αυτο για εσας ειναι λιγο τοτε τι να πω...Ξερω οτι εκφραζω τη γνωμη πολλων και καλω ολους να συμφωνησουν η να διαφωνησουν μαζι μου...εσυ λοιπον φταις που δεν γραφεις σωστα αυτο που θελεις να πεις.Το χωσιμο λοιπον απευθυνεται (και δικαιολογημενα) στους κατασκευαστες παιχνιδιων και οχι στους κατασκευαστες vga και λοιπου hardware.Το προβλημα ειναι οταν βγαινουν νεα παιχνιδια που δεν παιζουν καλα ουτε στην καλυτερη vga, οχι στο οτι βγαινει νεα ακριβοτερη vgaΠανε οι εποχες που κανανε παπαδες με ελαχιστο hardware. Ισως ακριβως γιατι τωρα δεν υπαρχουν περιορισμοι. Αν το εγραφες απο την αρχη ετσι, πιστευω ολοι θα συμφωνουσαν μαζι σου.Θα συμφωνουσα κι εγω, αλλα δεν εχω αγορασει κανενα παιχνιδι οποτε δε με παιρνει :003:(ουτε και παιζω βεβαια, εχω κανα 6μηνο να παιξω, και συνολικα στα 2+ χρονια που εχω την 9800 μου, ζητημα να εχω παιξει πανω απο 3-4 παιχνιδια :003: )
ultraex2005 Απρίλιος 30, 2006 #12 Απρίλιος 30, 2006 ακριβως αυτο ειναι το προβλημα .... σε αυτους που ασχολουνται με το software[παιχνιδια] οι οποιοι τα παιρνουν απο αυτους που βγαζουνhardware [καρτες γραφικων]
Sayan Απρίλιος 30, 2006 Author #13 Απρίλιος 30, 2006 Πολυ σωστο αυτο που λεει ο ultraex2003.Ας μην ξεχναμε τα γνωστα λογοτυπα που βαζουν στα παιχνιδια{πχ η id στα παιχνιδια της}Μια συνταγη που αποδιδει στα κερδοσκοπικα συμφεροντα ολων εκεινων που μοναδικο τους μελημα ειναι πως να τα αρπαξουν.Καλα κανουν οι ανθρωποι!!!Ο καθενας κανει οτι θελει αυτο ειναι σιγουρο.Αρκει να μην μας πιανουν κοροιδα.Ασ κλεισουμε αυτο το θεμα εδω γιατι ετσι και αλλιως δεν προσφερει τιποτα,παρα μονο αναμασαει{αν μπορουμε να το πουμε αυτο}γνωστα γεγονοτα που απλα χειροτερευουν με τον καιρο!!!ΥΓ:ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΙSD για το πνευμα που υπαινισομαι{απλα να ξεθαρισω τα πραγματα ηθελα μονο}Φιλικα,Παναγιωτης{SaYaN}
yanni Απρίλιος 30, 2006 #14 Απρίλιος 30, 2006 Βασικά, ΑΝ όλοι μας αγοράζαμε ORIGINAL τα games, ΙΣΩΣ και οι εταιρίες παραγωγής παιχνιδιών να μην χρησιμοποιούσανε basic στην συγγραφή των games. Αν και μιλάμε για ένα τεράστιο ΑΝ και ένα ακόμα ποιο τεράστιο ΙΣΩΣ.Πάντως αν εγώ είχα sayan το σύστημά σου δεν θα έγραφα στην υπογραφή μου " ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..." πριν ο Conroe γίνει τουλάχιστον 2-3 μηνών ώριμος.... νέος!!!!
pokemon6401442169101 Απρίλιος 30, 2006 #15 Απρίλιος 30, 2006 Θα συμφωνήσω με αυτά που λες απλά θα μπορούσες να τα πεις και με ποιο ήπιο τρόπο.. εγώ ξέρεις με τι είμαι τώρα ? ΜΕ διπλό PIII 1GHz , 512MB RAM και Geforce 4MX.. Την Τρίτη θα αγοράσω 6600 AGP και αργότερα 3χ 512ΜΒ μνήμες για να αποτελέσω μια «βάση» για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν τώρα/λίγο αργότερα.. Μόλις πιάσω δουλειά θα σκάσω πολλά $$ για super doper wow Crossfire σύστημα έτσι για να βγάλω το απωθημένο μου(που λένε) και όχι για να το παίζω ψώνιο ότι έχω το best of σύστημα στον κόσμο.. Το ότι βγαίνουν συνεχώς νέες κάρτες είναι και πλεονέκτημα και μειονέκτημα.. το πλεονέκτημα είναι ότι οι κάρτες προηγούμενης γενιάς θα είναι στην μισή τιμή και κάτω και θα μπορεί ένας απλός gamer να αγοράσει αυτό που θέλει με 100Ε΅~ (6600 απλή). Το μειονέκτημα είναι ότι θα βγαίνουν παιχνίδια με υπερύψηλες απαιτήσεις (Είτε αυτό είναι CPU είτε VGA) και να μην γελιόμαστε .. και η CPU παίζει ρόλο στα FPS.. άλλο Pentium III και άλλο Athlon FX 60. To overclock για μένα είναι ένα είδος δωρεάν(σχεδόν) αναβάθμισης. Π.χ. αντί εγώ να αγοράσω Pentium 4 στα 1.8 πολύ απλά μπορώ να ανεβάσω τον P III από 1 GHz μέχρι 1.4-1.5-1.7 αναλόγως τι χρονισμούς έχει η μνήμη, τι stepping είναι η CPU, τι ρυθμίσεις θα κάνεις.. διαιρέτης, πολλαπλασιαστής, LDT κτλ. Ακόμα και αν είσαι κατά του overclock θα δεις στην πορεία ότι θα το λατρέψεις πάρα πολύ !!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.