Jump to content

IDE ή SATA OEO???

MUL

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδία θα αλλάξω τον 40αρη της υπογραφής μου . Να πάρω sata ή ide (με sata τα πράγματα θα ήταν ελαφρός πιο γρήγορα για να μπούνε και τα win πάνω του ????

Sata σιγουρα διοτι υπαρχει μια ταση στις μελλοντικες μητρικες να υπαρχει ενα μονο καναλι για ide οπου προφανως θα μπουνε τα dvd-r και dvd-rom.

Καλησπέρα μετά απο καιρό!

Επειδή κι εγώ προσανατολίζομαι σε αγορά νέου δίσκου,αξίζει να βάλω εναν controler για SATA ώστε σε κανα χρόνο που θα αλλάξω ριζικά τον Η/Υ να κρατήσω το δίσκο;Έχει μειωμένη απόδοση ο controler;

@MUL δε μπορώ να βρω λόγο για IDE σάτα καλύτερα

@neat εφόσον δεν εχεις ήδη sata controller καλύτερα IDE, δεν υπάρχει λόγος να αγορασεις controller μόνο και μόνο για το sata.

Επειδή κι εγώ προσανατολίζομαι σε αγορά νέου δίσκου,αξίζει να βάλω εναν controler για SATA ώστε σε κανα χρόνο που θα αλλάξω ριζικά τον Η/Υ να κρατήσω το δίσκο;Έχει μειωμένη απόδοση ο controler;

Sata Controller καλύτερα.. είναι ποιο γρήγορα από τα onboard.. αν ο controller θα μπει σε Pentium 4 η Athlon XP αξίζει.. αν είναι για Pentium III/Athlon 1200+ τότε δεν αξίζει τόσο γιατί δεν θα αξιοποιηθεί ούτε το Controller ούτε ο δίσκος..

Sata Controller καλύτερα.. είναι ποιο γρήγορα από τα onboard..

θελω εναν που να ειναι πιο γρήγοροσ απο τον ICH5...

αν ο controller θα μπει σε Pentium 4 η Athlon XP αξίζει.. αν είναι για Pentium III/Athlon 1200+ τότε δεν αξίζει τόσο γιατί δεν θα αξιοποιηθεί ούτε το Controller ούτε ο δίσκος..

μα τι λες??????

Λοιπόν σήμερα ξεσκόνισα το manual της μητεροκάρτας μου και ανακάλυψα ότι υποστηρίζει RAID 0. Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω 2 sata 40αρηδες και να τους βάλω σε RAID 0 .neat δεν υποστηρίζεται το sata απo την motherboard σου??

Ρε παιδια για να μην ανοίγω άλλο, ενα γρηγορο.

Να πάρω λέτε έναν Ραπτορα 36αρη? Η εναν ~200αρη Seagate?

Aυτη τη στιγμή παραγγέλνω.

neat δεν υποστηρίζεται το sata απo την motherboard σου??

Όχι,δεν πέρνει SATA.Ο επεξεργαστής που έχω είναι ένας sempron 2800+ με πυρήνα palomino αν δεν κάνω λάθος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.