didicola Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 εχω η μαλλον καλυτερα ειχα την abit fatality aa8xe μητρικη για την οποια κατεβασα το τελευταιο επισημο bios για να δουλευει properly το uguru απο τοτε ξεκινησε η καταστροφη ο υπολογιστης αρχισε να κανει επανεκινησεις και οταν τελικα αποφασισα να ξαναβαλω το προηγουμενο βιος το block κατα τα λεγομενα του ειδικου flash προγραμματος της αβιτ δεν μπορουσε να επαναπρογραμματιστει με αποτελεσμα στην επανεκινηση που ζητησε το προγραμμα να μην υπαρχει διαθεσιμο μπιος στην μητρικη και να μην ξαναναψει....Καμια λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Τωρα αναβει και κανει restart? Δεν δεχεται τιποτα? Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν δεν γινεται τιποτα πρεπει να πας το pc σε τεχνικο που να αλλαζει το rom της μητρικης. Απο οτι μου ειπε ενας φιλος για εναν εδω στο Βολο παιρνει γυρω στα 30 Ευρω. Τωρα τι τιμες εχουν οι αλλοι δεν ξερω αλλα δεν πιστευω να ειναι και τεραστιες οι διαφορες. Ευχομαι μονο να λυθει το προβλημα χωρις επεμβαση στη motherboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Μάϊος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 συγγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλα στον ελληνικό στρατό το internet όπως και πολλά αλλα πραγματα δεν έχουν φτάσει ακόμα....όταν πάει να φορτώσει μου λέει ότι δεν έχει βίος και να εισάγω μια δισκέτα μέσα με ένα συμβατό βίος και φυσικά το έκανα και αυτό αλλα δεν μου βρίσκει καν την δισκέτα που βάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.