H!_V01tag3 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 Αντιμετωπίζω τώρα τελευταία ένα προβληματάκι που μάλλον έχει σχέση με το network... Που λέτε λοιπόν πάω να παίξω το αγαπημένο μου Counter-Strike : Source (πού ' σαι ρε fragger Necro )... Μερικές φορές, όχι πάντα, όταν πάω να εισέλθω σε έναν server, η μπάρα κολλάει στο Sending Client Info και κάποια στιγμή γίνομαι timed out. Ωστόσο, όταν τελειώνει αυτό, διαπιστώνω ότι ενώ στην " Εμφάνιση όλων των Συνδέσεων" φαίνεται να είμαι online είμαι offline (έχω αποσυνδεθεί από το MSN Messenger, δεν ανοίγουν sites κτλ.) Για να έρθω πάλι online πρέπει να περάσει 1 λεπτό χωρίς να χρειαστεί ενέργεια από μέρους μου. Πολύ περίεργο και ακόμη δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να φταίει :S... Το game να μου κόβει τη σύνδεση πώς;
geo_hal Απρίλιος 28, 2006 #2 Απρίλιος 28, 2006 Τι σύνδεση έχεις; Καμία φορά αλλάζει ip και για κάνα 2πτο τα χάνει λίγο το ιντερνετ. Μετά μπορείς και μπαίνεις κανονικά;
H!_V01tag3 Απρίλιος 29, 2006 Author #3 Απρίλιος 29, 2006 Ναι τελείως κανονικά... Έχω 384 με isp Otenet. Το router μου είναι μοντέλο Speedtouch της Thomson ...Α, και η κάρτα γραφικών στο laptopι είναι mobile X700, o CPU 3700+ και η RAM 1GB.
giannhspatra Απρίλιος 29, 2006 #5 Απρίλιος 29, 2006 αν έχεις συνδεμένο άλλο δίκτυο...πρέπει να ρυθμίσεις τα πακέτα σου...εμένα κακό ρούτιν μου μυρίζει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.