Jump to content

Περίεργα προβλήματα :S

H!_V01tag3

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αντιμετωπίζω τώρα τελευταία ένα προβληματάκι που μάλλον έχει σχέση με το network...

Που λέτε λοιπόν πάω να παίξω το αγαπημένο μου Counter-Strike : Source (πού ' σαι ρε fragger Necro :p)... Μερικές φορές, όχι πάντα, όταν πάω να εισέλθω σε έναν server, η μπάρα κολλάει στο Sending Client Info και κάποια στιγμή γίνομαι timed out. Ωστόσο, όταν τελειώνει αυτό, διαπιστώνω ότι ενώ στην " Εμφάνιση όλων των Συνδέσεων" φαίνεται να είμαι online είμαι offline (έχω αποσυνδεθεί από το MSN Messenger, δεν ανοίγουν sites κτλ.) Για να έρθω πάλι online πρέπει να περάσει 1 λεπτό χωρίς να χρειαστεί ενέργεια από μέρους μου.

Πολύ περίεργο και ακόμη δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να φταίει :S... Το game να μου κόβει τη σύνδεση πώς;

Τι σύνδεση έχεις; Καμία φορά αλλάζει ip και για κάνα 2πτο τα χάνει λίγο το ιντερνετ. Μετά μπορείς και μπαίνεις κανονικά;

Ναι τελείως κανονικά... Έχω 384 με isp Otenet. Το router μου είναι μοντέλο Speedtouch της Thomson ...

Α, και η κάρτα γραφικών στο laptopι είναι mobile X700, o CPU 3700+ και η RAM 1GB.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.