Jump to content

939 HSF

Guest

Recommended Posts

Akasa 859

T-take CL-P0200

Της ακασα είναι σκετος χαλκός ενω της Τ-τακε είναι λουμινιο με χαλκινη βαση+2 σουλήνες.

Ανεξάρτητα από το τι ανεμηστήρες φοράνε (θα αλλαχτούν με Delta) ποια είναι καλύτερη/αποδοτικότερη?

Για την Akasa δεν εχω ακουσει και τα πολυ καλα σχολια.Η 2η μου φαινεται καλυτερη αλλα γιατι δεν πας σε κατι αλλο ησυχο και αποδοτικο?

Aυτη η Tt ειναι πολυ καλυτερη και δεν χρειαζεται να βαλεις αλλο ανεμιστηρα αφου ο υπαρχων κανει πολυ καλη δουλεια και ειναι παντελως αθορυβος.

για τα 28 ευρω που την ειχα παρει εγω σπερνει.ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

αν λετε για αλλο fan στην Gigabyte σαφως και δεν χρειαζεται.ειναι αρκετα αθορυβο.το δουλευω στις ~1500 σαλ απο 2000 κανονικα και ειναι σουπερ μη χανοντας σε αποδοση.

Akasa 859

T-take CL-P0200

Της ακασα είναι σκετος χαλκός ενω της Τ-τακε είναι λουμινιο με χαλκινη βαση+2 σουλήνες.

Ανεξάρτητα από το τι ανεμηστήρες φοράνε (θα αλλαχτούν με Delta) ποια είναι καλύτερη/αποδοτικότερη?

Την thermal take την εχω εγω στον single core Athlon μου .

Δεν εχει την αποδοση των μεγαλων ψυκτρων αλλα ειναι 15% καλυτερη απο την στοκ ψυκτρα και αθορυβη.Θα σε συμβουλευα να την παρεις και να μην αλλαξεις τον ανεμιστηρα εκτος εαν ο θορυβος δεν σε απασχολει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.