Jump to content

6800 Aξιζει??

giody

Recommended Posts

Επειδή το σύστημα σου αντέχει λίγο ακόμα και η 9600se είναι αυτό που δε σε αφήνει να παίξεις τα παιχνίδια με αξιοπρεπείς ρυθμίσεις. Αξίζει να πάρεις μια 6800gs, gt,ultra αν τη βρήκες γύρο στα 150-160e

Για 6800 NU ή le το πολύ μέχρι 120e.

Και όσο για το PSU Deer 300W μάλλον θα πρέπει να πάρει δρόμο… με 115 ευρώ παίρνεις ένα τροφοδοτικό που θα το κρατήσεις και στις δυο δομένες πλατφόρμες που θα αλλάξεις…

Ε, ΑGP λεει δες το συστημα.

Πάντως και να την παρεις και να μη, αυτό το DEER πεταξέ το τώρα πριν παθεις καμια ζημια.

Να σημειωθεί ότι δεν προτείνεται αλλά επιβάλλεται η αλλαγή τροφοδοτικού…η 6800 τρώει πολύ ρεύμα αλλά αυτό το τροφοδοτικό είναι ήδη πάρα πολύ μικρό ακόμα και για το υπάρχων σύστημα.. ειδικά αν γίνεται και o/c

Guys τωρα εχω ενα 400w psu και μολις παρω ενα amd venice 3200 θα αλλαξω σε ενα antec 550w που εχω βαλλει στο ματι εδω και καιρο.Τη καρτα την πηρα 120 ειναι agp απλη 128MB με 16PIPES και αναμενεται OCing

ηταν albatron με 12pipes κ ξεκλειδωσα τα αλλα τεσσερα επιτυχως!Την ειχα σε τηλεοραση κ σημερα πηρα καλωδιο για οθονη(γιατι μου ειχε χαλασει) κ τωρα εχω μια θολουρα που την εβαλα στη tft ξερετε γιατι?? Ξαναεγκατεστησα τους οδηγους αλλα τιποτα(81.98)..HELP!!!

ηταν albatron με 12pipes κ ξεκλειδωσα τα αλλα τεσσερα επιτυχως!Την ειχα σε τηλεοραση κ σημερα πηρα καλωδιο για οθονη(γιατι μου ειχε χαλασει) κ τωρα εχω μια θολουρα που την εβαλα στη tft ξερετε γιατι?? Ξαναεγκατεστησα τους οδηγους αλλα τιποτα(81.98)..HELP!!!

DVI άν εχεις δοκίμασε, καθώς και άλλα καλώδια

οχι ειναι d-sub αλλα επειδη εχω κ ενα dvi to d-sub κονεκτορα το εβαλα εκει αλλα κ παλι τιποτα..θα χτυπησω ενα high quality απο το ε-σοπ κ θα δουμε..........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.