Jump to content

υπερθερμανση 6600gt ?

fsbmaniac

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

η καρτα είναι gigabyte g force 6600 gt 128 ddr3 το v tuner2+ μου δειχνει default 300mhz core &1000mhz memory…στεκει αυτό ?

Επισης πριν την βαλω ακομα πανω ειδα ότι ειχε την ψυχτρα της αποκολιμμενη και ότι το υλικο δεν την κρατουσε ποια και δοκιμασα να βαλω siver 5 πανω…μετα το φορματ σε Mob msi-nf4-k8n neo 4 μου βγαζει με τους μαμα οδηγους 35-38 βαθμους idle και…μεχρι 45 μπορεσα να δω όταν παιζω παιχνιδι… το προβλημα είναι ότι με 20 λεπτα medal of honor παιχνιδι του 2004 με σχεδον όλα στο high με τα τα 20 λεπτα ο υπολογιστης κολαει!!!!!!!!! Και σκευτομαι μηπως είναι η υπερθερμανση το προβλημα… μνημες και όλα τρεχουν στα default μνημες 400αρες twimos 200mhz δειχνει το cpuz δεν βλεω κατι λαθος εσεις ? μολις τωρα δοκιμασα να σταματησω το ανεμηστηρακι και πηγε γυρω στουσ 50 αλλα δεν εγινε τιποτα δεν πηγαινε παραπανω... τι μπορει να συμβαινει κατυα τα αλλα το συστημα ειναι σταθερο

Οι χρονισμοί στέκουν, σε 2D mode ο πυρήνας είναι στα 300 σε 3D ανεβαίνει... Οι θερμοκρασίες σου είναι πολύ καλές. Με τι τις μέτρησες? Η δικιά μου σε idle κατάσταση έχει γύρω στους 47 βαθμούς. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα θερμοκρασίας... Από τροφοδοτικό πως πας?

Ρε παιδια αφου ολες οι NVidia είναι έτσι. Για να μη ψηνονται και να μη ρουφανε τοσα βατ σε ιντλ, στα win ριχνουν τις συχνοτητες πυρηνα. Αμα θες να είναι ιδιες μπορεις να αυξησεις το 2Δ clock.

EDIT: Κολλάει κατα πασα πιθανότητα επειδη δεν τροφοδοτείται καλά.

H κάρτα είναι pci-e ??

Έχει βίσμα τροφοδοσίας (molex) και αν ναι το έχεις συνδέσει ?

Έχω την ίδια κάρτα σε AGP και το πρόβλημα που λες το είχα όταν είχα ξεχάσει να συνδέσω το βίσμα τροφοδοσίας.

Οι συχνότητες της κάρτας είναι 300MHz για 2D γραφικά και 500MHz για 3D γραφικά.

Οι θερμοκρασίες σου είναι πολύ χαμηλές για τη μαμά ψύχτρα και δεν έχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Έχω Leadtek 6600gt AGP και είχα ανάλογα προβλήματα. Δοκίμασε με το πλαινό του κουτιού ανοιχτό. Μπορεί ο πυρήνας να μην πιάνει υψηλές θερμοκρασίες, αλλά να υπερθερμαίνεται κάτι άλλο π.χ. το HSI chip αν έχεις AGP εκδοχή της 6600gt. Εμένα με το πλαϊνό του κουτιού ανοιχτό δεν κολλούσε, οπότε τροποποίησα το κουτί έβαλα έναν 120άρι ανεμιστήρα να φυσάει πάνω στην κάρτα και λύθηκε το πρόβλημα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.