mefistofelis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 Ειπα να αλλαξω την εργοστασιακη παστα και να βαλω ac5.Το εκανα και αρχικα μου εβγαζε 60αρες θερμοκρασιες σε idle αλλα σιγα σιγα μετα απο κανα μισαωρο εχω πεσει στους 41.με την προηγουμενη ειχα 37-38.Λετε να στρωσει και αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Απρίλιος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 λογικα θα στρωσει κιαλλο,διαβασε εδω http://www.arcticsilver.com/as5.htmτο Important Reminder Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Απρίλιος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Φίλε mefisto... με την τύχη που έχεις μπορεί η πάστα να σηκώθηκε και να έφυγε από την θέση της. πάντως αν δεν δεις διαφορά, ίσως να πρέπει να ξαναρίξεις μια ματιά αν μπήκε καλά η πάστα και αν έχει κάτσει καλά η ψύκτρα της cpu ... αν και πιστεύω οτι αν δεν είχε κάτσει μάλλον θα έψηνες μπιφτέκια στο pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 26, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Απο οτι παρατηρησα τωρα εχω 40 βαθμους και σε φουλ λοαντ εχω 66 ενω πριν 60 αλλα για καποιο ανεξηγητο λογο ο ανεμιστηρας δεν παει πανω απο 2500 στροφες ενω πριν σε τετοιες θερμοκρασιες πηγαινε στις 4500!Μαλλον γιαυτο θα χτυπαω τις μεγαλες θ.Τι φταιει τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Απρίλιος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Μάλλον έβαλες μπόλικη....περισσότερη απ όση χρειαζόταν......σε cpu με hs συνύθως η απλή ac κάθετε καλύτερα. Μιά κουτσουλιά στο κέντρο του hs, βάζεις το ψυκτρώνει, κουνάς λιγάκι πέρα δώθε ν απλώσει ο τραχανάς, σε κάποια φάση ακούς και λίγα χράτς-χρούτς, οπότε άρχισαν να βρίσκουν hs και ψυκτρώνι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 26, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Μηπως εχει να κανει με το γεγονος οτι οταν εβγαλα την ψυκτρα εβγαλα και λιγο το ελασμα που στηριζει τον επεξεργαστη και οταν ανοιξε το πισι εγραψε new cpu installed?μηπως δεν αναγνωριζει κατι με το q-fan και το pwm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Απρίλιος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Απο οτι παρατηρησα τωρα εχω 40 βαθμους και σε φουλ λοαντ εχω 66 ενω πριν 60 αλλα για καποιο ανεξηγητο λογο ο ανεμιστηρας δεν παει πανω απο 2500 στροφες ενω πριν σε τετοιες θερμοκρασιες πηγαινε στις 4500!Μαλλον γιαυτο θα χτυπαω τις μεγαλες θ.Τι φταιει τωρα?Η ψύκτρα σου μάλλον δεν κάνει καλή επαφή, που σημαίνει υψηλή temp της cpu και χαμηλή της ψύκτρας.Προφανώς ο αισθητήρας θερμοκρασίας του ανεμιστήρα, διαβάζει τη θερμοκρασία της ψύκτρας και όχι της cpu. Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Απρίλιος 26, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Η ψύκτρα σου μάλλον δεν κάνει καλή επαφή, που σημαίνει υψηλή temp της cpu και χαμηλή της ψύκτρας.Προφανώς ο αισθητήρας θερμοκρασίας του ανεμιστήρα, διαβάζει τη θερμοκρασία της ψύκτρας και όχι της cpu. Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ. σωστο σε βρισκω... :023: απ οτι ξερω ο αισθητηρας του ανεμηστηρα ειναι στο κεντρο του ανεμηστηρα οποτε αν η ψυκτρα ειναι κρυα δε θα γυριζει με πολλες στροφες.. mefistofelis μαλλον εχεις βαλει πολλη παστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 26, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Μαλλον αυτο εχω κανει αλλα εγω νομιζα οτι ο αισθητηρας ειναι ειναι στην mb καπου και οτι μεσω αυτης ρυθμιζονται οι στροφες.Παντως εχω βαλει και ενα σενσορα στο hs διπλα και μου δειχνει 54-55 βαθμους σε full load Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 26, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Παντως τωρα τα πραγματα ειναι σαως καλυτερα με 61 σε φορτιο και με 2700 στροφες αντι γαι 4500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 27, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Σημερα εγινε το θαυμα και ο ανεμιστηρας ανεβηκε στις 4500 στροφες αλλα με 66 βαθμους θ (πριν 60-61).Οτι ναναι μου φαινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Απρίλιος 27, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Το ότι η ψύκτρα ζεσταίνεται είναι καλό σημάδι. Τώρα το full load το μετράς με ίδιο φορτίο στη cpu; Και ίδιες θερμοκρασίες περιβάλλοντος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 1, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 Τωρα βλεπω 38 βαθμους σε μια φαση ειδα και 36.Μαλλον κατι καναμε!Σε φορτιο ειμαστε ακομα ψηλα γυρω στους 65 με αρκετα αργη αποκριση απο τον ανεμιστηαρ για να ανεβασει στροφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.