Guest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2006 Χριστός ανέστη αδερφια!Θελω να πάρω ενα κουλέρι της Νοκτουα.Ομως εχω την PI-A9RX480 της Sapphire και επειδή δίνει ρευμα στις τρυπες για το μπακπλεητ δε μπορώ να βάλω μεταλλικό. Μηπως μπορεί να μου πεί κανείς αν θα έχω προβλημα με την NH-U9 πάνω σε πλαστικό backplate και αν ακόμη και με αυτό θα υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος.
Cyber_Cookie Απρίλιος 25, 2006 #2 Απρίλιος 25, 2006 none ?Mπορεί εστω να μου πει κανεις αν μπαίνει καμια άλλη χωρις να χρειάζεται ξηλωμα κτλ?Η ΧΡ90 κουμπώνει σαν την εργοστασιακή ή θελει κατι εξτρα?
lordelesar Απρίλιος 25, 2006 #3 Απρίλιος 25, 2006 none ?Mπορεί εστω να μου πει κανεις αν μπαίνει καμια άλλη χωρις να χρειάζεται ξηλωμα κτλ?Η ΧΡ90 κουμπώνει σαν την εργοστασιακή ή θελει κατι εξτρα?H XP, θέλει το δικό της bracket.Οπότε ξήλωμα. Γενικά δε νομίζω να βρεις κάποια hiend λύση χωρίς να μπεις στον κόπο να βγάλεις τη μητρική...
Cyber_Cookie Απρίλιος 25, 2006 #4 Απρίλιος 25, 2006 Δεν την έχω καν στο κουτί Δε με πειράζει το ξηλωμα. Η συμβατότητα με πειράζει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.