_daemon_ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2006 Είμαι κάτοχος της παραπάνω κάρτας (Terratec Cinergy 400 TV) αλλά από παλιά αντιμετώπιζα μερικά προβληματάκια με τον driver και software. Πάω χθες λοιιπόν στο site της terratec και κατεβάζω τους τελευταίους driver & software για win xp (non-beta). Κάνω install/restart και αρχίζω να scan-άρω τους σταθμούς. Το πρόγραμμα κολάει. Ξανα-αρχίζω τα ίδια. Για να μη τα πολυλογώ φαίνεται πως μόνο stable δεν είναι το πρόγραμμα :012: Εσείς αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα με την ίδια κάρτα; Τι driver & software χρησιμοποιείτε; OS;Εγώ έχω:WDM Driver 2.3.0.9 / Software 3.72 Win XP SP2Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Απρίλιος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 εχω την 600 που ουσιατηκά η βασική διοαφοτρά της ειναι ότι εχει και ράδιο και χρησιμοποιώ και εγώ το ιδιο σετ οδηγών/προγραμματος σε winxp sp2.θα σου πότεινα να τους απεγκαταστήσεις τα πάντα.στη συνέχεια να εγκαταστήσεις τους οδηγούς χειροκίνητα restart και μετα το πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Απρίλιος 25, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Εδώ και 5 χρόνια, για όλες τις κάρτες τηλεόρασης, είτε σε 32-bit Windows είτε σε x64 ακολουθώ τις εξής πρακτικές:1. Εγκαθιστώ καλά συμπεριφερόμενο & standard-compliant WDM driver.2. Για full PAL video capture πάντα VirtualDub.3. Για TV viewing πάντα Media Player Classic Unicode.4. Ποτέ δεν χρησιμοποιώ τα προγράμματα του κατασκευαστή. Συνήθως είναι κακώς συμπεριφερόμενα, και πολύ bloated. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Απρίλιος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 .3. Για TV viewing πάντα Media Player Classic Unicode..πρέπει να ομολογήσω ότι δε το ήξερα αυτό.μόλις το δοκίμασα και εμεινα εκπλητκλος από το αποτέλεσμα, σε πρωτη φάση εχει αρκετα καλήτερη ποιότητα εικόνας και λιγότερο cpu utilization.μία ερωτηση, κανάλια πως ψάχνουμε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Απρίλιος 25, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 μία ερωτηση, κανάλια πως ψάχνουμε????Βασικά χτυπάω συχνότητες "με το χέρι" (manually), οπότε δεν γνωρίζω εάν γίνεται και πώς.Δεν το έψαξα και ποτέ, γιατί ελάχιστες φορές βλέπω τηλεόραση από το PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Απρίλιος 25, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Έχω και εγώ το cinergy 400 και μου κάνει πολλές ιστορίες. Την μία δεν βλέπει την συσκευή, την άλλη βγάζει ένα μήνυμα για την usb την θύρα, την άλλη παίζει κανονικά... Μου φαίνεται οτι είναι για τα πανηγύρια το συγκεκριμένο.:066:edit:sp2 και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 25, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Προσπαθησα να το κανω να δουλεψει(Media Player Classic Unicode),αλλα δεν εβγαλα ακρη.Πολυ παραμορφωμενη εικονα,σκοτεινη και χαλια ποιοτητα.Κατι δεν παει καλα.Παραμενω στο DScaler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Απρίλιος 26, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 To ds να το κατεβάσω αξίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 26, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 To DScaler το κατεβάζεις έτσι και αλλιώς αν έχει TV tuner. Επιβάλλεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Απρίλιος 26, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Το ds το κατέβασα. Για το media player unicode έχουμε κάνα λινκ για download; Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Απρίλιος 26, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Προσπαθησα να το κανω να δουλεψει(Media Player Classic Unicode),αλλα δεν εβγαλα ακρη.Πολυ παραμορφωμενη εικονα,σκοτεινη και χαλια ποιοτητα.Κατι δεν παει καλα.Πάει ότι δεν ρύθμισες PAL-B, και φωτεινότητες, κοντράστ κλπ.Για το media player unicode έχουμε κάνα λινκ για download;Η πηγή:http://sourceforge.net/projects/guliverkli/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Απρίλιος 26, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Πάει ότι δεν ρύθμισες PAL-B, και φωτεινότητες, κοντράστ κλπ.Η πηγή:http://sourceforge.net/projects/guliverkli/Ευχαριστώ... Θα τα δοκιμάσω το βράδυ και θα δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 26, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Πάει ότι δεν ρύθμισες PAL-B, και φωτεινότητες, κοντράστ κλπ.To περιεργο ειναι οτι ειχα βαλει PAL B,αλλα οχι δεν ειχα ρυθμισει φωτεινοτητα ή κατι αλλο.Επισης η αυτοματη αναζητηση καναλιων δεν μπορω να πω οτι λειτουργει καλα..ισως φταιει οτι εχω παλιο τσιπακι(Bt848) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 5, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 Εμένα το Media Player Classic δούλεψε μια φορά...όταν το πρωτοάνοιξα...ο ήχος όμως ήταν παραμορφωμένος και σαν να αντηχούσε...το έκλεισα, το ξανάνοιξα κι απο τότε δεν πιάνει καθόλου εικόνα...ενώ ο ήχος είναι πλέον απλώς θόρυβος......έπαιξα με τις ρυθμίσεις, δοκίμασα Pal-b, Secam-b...τίποτα...οι ρυθμίσεις σε source κτλ είναι σωστές...Το ίδιο και με το VirtualDub...αυτό καταρχάς δεν μπορεί καν να κρατήσει ρυθμίσεις και γυρίζει συνέχεια σε NTSC_M...Αυτά με τη κάρτα TwinHan Tv-Plus που έχει τσιπάκι Connexant 23881...Το Cyberlink PowerVCRII και το KastorTV! παίζουν άψογα...παραδόξως τελευταία πιάνω καλύτερη απο ποτέ εικόνα...μόνο η ΕΤ1 ή έχει μαύρα μαύρα χάλια ή δεν φαίνεται καθόλου...Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορέσω να κάνω σύλληψη μέσω VirtualDub...(έχω την τελευταία έκδοση)...προς το παρόν κάνω μέσω του PowerVCR σε mpeg2 720x576 10000kbps 29,970 frame rate (μου δίνει πολύ καλή ποιότητα προς το παρόν, ενω είναι ιδαιίτερα φιλικό το πρόγραμμα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteripper1416003167 Μάϊος 5, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 Αυτό το κακό με τις κάρτες τηλεοράσεως ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.Γιατί δεν υπάρχει 1 (ΜΙΑ) άψογη κάρτα τηλεοράσεως είναι το μέγα μυστήριο.Προσωπικά όταν βλέπω τηλεόραση απο το PC χρησιμοποιώ το Mainconcept PVR (Κατα εμε άψογη εικόνα αλλά στην σύλληψη χάνει την μπάλλα και πάμε για αλλού) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Μάϊος 5, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 Εγω πηρα μια της Avermedia (ΑverTV 303 Studio-TV) Αλλα δεν μπορω να θυμηθω το μοντελο. Εχει tuner Philips και με εσωτερικη κεραια διχνει ΤΕΛΕΙΑ (εντελως συμπτωματικα η καιρεα ειναι philips και αυτη ) Οσον αφορα το προγραμμα της εινα παναλαφρο και ανοιγοκλεινει απο το τηλεκοντρολ της. Οταν δε δεν τρεχει το προγραμμα (απλα ειναι στην taskbar το τηλεκοντρολ δουλευει ως τηλεκοντρολ στον WMP και σε αλλα προγραμματα. Εχει εισοδο compsit και πιανει και ραδιο... και το καλυτερο? 55ε μονο! βεβαια ενα φιλαρακι αλλαξε 2 και στο τελος πηρε αλλη γιατι δεν εμπαιναν οι drivers στο πισι του για καποιο λογο... Ιδεα μου η οι tv tuners ειναι τα ποιο ασυμβατα hardware? Ολο προβληματα εχουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Μάϊος 6, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Εγω πηρα μια της Avermedia (ΑverTV 303 Studio-TV) Αλλα δεν μπορω να θυμηθω το μοντελο. Εχει tuner Philips και με εσωτερικη κεραια διχνει ΤΕΛΕΙΑ (εντελως συμπτωματικα η καιρεα ειναι philips και αυτη ) Οσον αφορα το προγραμμα της εινα παναλαφρο και ανοιγοκλεινει απο το τηλεκοντρολ της. Οταν δε δεν τρεχει το προγραμμα (απλα ειναι στην taskbar το τηλεκοντρολ δουλευει ως τηλεκοντρολ στον WMP και σε αλλα προγραμματα. Εχει εισοδο compsit και πιανει και ραδιο... και το καλυτερο? 55ε μονο! βεβαια ενα φιλαρακι αλλαξε 2 και στο τελος πηρε αλλη γιατι δεν εμπαιναν οι drivers στο πισι του για καποιο λογο... Ιδεα μου η οι tv tuners ειναι τα ποιο ασυμβατα hardware? Ολο προβληματα εχουν! Ναι είναι...:021: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ippeas Μάϊος 7, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Εγώ είχα την Pinnacle pro, αλλά τη πέταξα. Δημιουργούσε προβλήματα στον υπολογιστή μου. Και δεν ξαναβάζω ξανά κάρτα τηλεόρασης. Νάχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Μάϊος 7, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 καλα οι καρτες της pinnacle εχουν το ονομα της ποιοτητας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.