Jump to content

Ποια Dfi από τις δύο?

superduke

Recommended Posts

Αν θα πας στα 240+ παρε bh5.Αν πας παραπανω παρε με tccd.

Δεν βρισκω καλυτερο τσιπακι για ολες τις περιπτωσεις.Προτιμω tccd παντως.Ανεβαζεις HTT,χαμηλωνεις multi και εισαι μια χαρα...

Πιστευω οτι εκανες την καλυτερη επιλογη,αφου η αλλη ειναι πολυ ακριβη!

Για τις μνημες τωρα.Δυσκολο να βρεις bh πλεον.Καλυτερα να ψαξεις εδω ή ν'αγορασεις μεταχειρισμενες!Απ'αυτες που ειπες σιγουρα δεν ειναι οι ocz+crucial.Ισως να ειναι οι twinmos twister και οι geil(αν και μαλλον Tccd ειναι και οι δυο).Οποτε καμια απο αυτες..

Εγω παλι απ'οσο γνωριζω θα βγουν συντομα στην ελληνικη αγορα.Ηδη κυκλοφορουν εξωτερικο..ποιος ο λογος να καθυστερησουν τοσους μηνες να ερθουν εδω?

Ο λόγος που ίσχυε στην ελλάδα ανέκαθεν -> να ξεστοκάρουν οι εγχώριοι προμηθευτές.

Tελος να προσθεσω πως η ΑΤΙ δεν ειναι μια νεα εταιρια στον χωρο της νανοτεχνολογιας.Φτιαχνει τσιπακια χρονια,ασχετα αν δεν ειναι για μητρικες.

Καθόλου άσχετο. Άλλη η τεχνογνωσία στα chip γραφικών, και τελείως άλλη στα chipsets.

Στο μονο που συμφωνουμε ειναι η υποστηριξη λογισμικου.Αν το παλικαρι θελει να βαλει linux κι εγω δεν πιστευω οτι πρεπει ν'αγορασει μητρικη με chipset ATI(οχι προς το παρον τουλαχιστον).

Ααααα μπράβο.

αν δεν είναι κάποιος oc τυπος γιατι να πάει σε dfI οταν με τα ίδια χρήματα παίρνει μια μητρική με περισσότερο εξοπλισμό για default καταστασεις

1. Μητρικές με "περισσότερο εξοπλισμό" από τις DFI δεν υπάρχουν.

2. Όταν ένα υλικό είναι φτιαγμένο να αντέχει σε "σκληρότερες" συνθήκες από αυτές που υποχρεούται από κάποια specifications-κανονισμούς-πρότυπα, αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι σε default λειτουργία θα έχει ακόμα καλύτερη συμπεριφορά από τα "άλλα" που μόλις μετά βίας θα πληρούν αυτά τα specifications.

δεν είναι μόνο το να δεχεται dual core. οπως είπε το παλικάρι θέλει oc. εφόσον οι χρήστες θα στραφούν σε νέες μητρικές ειναι λογικο να ψάχνουν περισσότερο τις καινούριες μητρικές και τα bios Να βγαίνουν για αυτές

Όσο o/c και να κάνει, με single-core δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει την αποκρισιμότητα-απόδοση ενός dual-core.

Οι dual-core είναι το Α και το Ω.

Το τελευταιο δεν το ειπα εγω!Οπως και να 'χει δεν θελω να συνεχισω το off topic.Το παλικαρι επελεξε μητρικη.Τωρα αν εσυ θες να το συνεχισουμε καλυτερα καπου αλλου.Αν και συνεχιζεις να εισαι απολυτος σε ολα οποτε σε flame το βλεπω και δεν αξιζει!:)

Tην DFI με το 580 σκεφτομαι να την παρω και εγω για δοκιμη παντως γιατι το southbridge ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ της ΑΤι αλλα της ALi/ULi που δεν εχει τα προβληματα του southbridge της ΑΤi που ειχε η προηγουμενη DFI με το ΑΤi.........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.