Jump to content

Scanner

mikelamar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πήγα να ψωνίσω ένα scanner το CANONSCAN LIDE 60 USB και μου είπε ο πωλητής(που περισσότερα ξέρω εγώ παρα αυτός) ότι το "σκανερακι" αυτό λειτουργει μονο με USB 2 και επειδή το ρημάδι μου δεν έχει USB 2 δε θα λειτουργεί καθολου γιατί δε θα παίρνει ρεύμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ το ακούω αυτό πολύ άκυρο...το ότι δε θα δουλεύει τόσο γρήγορα όσο αν είχα USB 2 το καταλαβαίνω και το ξέρω αλλα το γεγονός ότι δε θα δουλεύει καθόλου!!!

H σειρά αυτή δουλεύει με ρεύμα από τη usb. Πολύ πιθανό να έχεις πρόβλημα

έχεις πρόβλημα τελικά

http://www.canon.com.au/products/scanners/scanners_low_medium_volume/canoscan_lide60_specs.html

δεν έχει και τροφοδοτικό από όσο ξέρω στην αγορά. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τους μικρούς φορητούς δίσκους απλά αυτοί έχουν έξτρα καλώδιο για την τροφοδοσία

Αυτό ακριβώς. Δεν νομίζω να ήταν λάθος αυτό που σου είπε ο πωλητής.

Με την ίδια λογική δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω έναν φορητό σκληρό USB 2 που δεν έχει ξεχωριστή τροφοδοσία ρεύματος...πράγμα όμως που έχω κάνει!!!

Δες στο site είναι απαιτητή usb 2.0. O πωλήτης στο είπε το ρίσκο είναι δικό σου. Απλά μετά μη ζητάς rma...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.