foxbat Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2006 Πρόσφατα αγόρασα ένα DVD-RW LG4166 που υποστηρίζει lightscribe. To αποτέλεσμα της εκτύπωσης είναι επιεικώς απαράδεκτο εντελώς ξεθωριασμένο ακόμα και στην υψηλή ποίοτητα. Το έχει δοκιμάσει κανείς αλλός ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Απρίλιος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 ριξε μια ματιά εδώ http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=21746η εκτυπωση εχει καμια σχεση με αυτή της δικιας μου?τι προγραμμα χρησιμοποιείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 20, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Nαι δυστυχώς έτσι είναι. Από το MAll το πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxbat Απρίλιος 20, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Χρησιμοποίησα και το Cover Designer και το surething και η εκτύπωση είναι η ίδια.Μοιάζουν με τiς δικές σου panoc αλλά καί πάλι είναι απαράδεκτο. Δισκάκια χρησιμοποίησα της ΤDK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Son20 Απρίλιος 20, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 δεν ξέρω αν στο lightscribe πιάνει αλλα στο labelflash αν βάλεις σε αρνητικό να τυπώσει την φωτογραφία έχεις αρκετά καλύτερα αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FABARMBOY Αύγουστος 15, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Παιδες εχω και εγω το συγκεκριμενο drive και οι εκτυπωσεις που κανει επανω στο δισκακι ειναι χαλια!Μετανιωσα που το πηρα πιστευα οτι θα ηταν εγχρωμες 100% αλλα χαλια το μονο που ειναι καλο σαν αντιγραφικο που τα κανει ολα,και ειναι και εξωτερικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Αύγουστος 15, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Το lightscribe δεν μπορει να βγαλει 100% εγχρωμες φωτογραφιες. Ετσι μου ειπαν οταν πηρα ενα τετοιο LG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FABARMBOY Αύγουστος 15, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Σωστα και διαπιστωμενο υπαρχει κανενα τετοιο μηχανημα στην αγορα οπου να ειναι στα χρηματα μας να το αγορασουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1442169161 Αύγουστος 26, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 παιδια δειτε ΕΔΩ και συγκρινετε.μην κρινετε ετσι αερα πατερα...εχει και τα καλυτερα Drives... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.