Jump to content

Προβληματικό Lightscribe

foxbat

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρόσφατα αγόρασα ένα DVD-RW LG4166 που υποστηρίζει lightscribe.

To αποτέλεσμα της εκτύπωσης είναι επιεικώς απαράδεκτο εντελώς ξεθωριασμένο ακόμα και στην υψηλή ποίοτητα. Το έχει δοκιμάσει κανείς αλλός ;

Χρησιμοποίησα και το Cover Designer και το surething και η εκτύπωση είναι η ίδια.

Μοιάζουν με τiς δικές σου panoc αλλά καί πάλι είναι απαράδεκτο. Δισκάκια χρησιμοποίησα της ΤDK.

δεν ξέρω αν στο lightscribe πιάνει αλλα στο labelflash αν βάλεις σε αρνητικό να τυπώσει την φωτογραφία έχεις αρκετά καλύτερα αποτελέσματα ;)

• 3 months later...

Παιδες εχω και εγω το συγκεκριμενο drive και οι εκτυπωσεις που κανει επανω στο δισκακι ειναι χαλια!Μετανιωσα που το πηρα πιστευα οτι θα ηταν εγχρωμες 100% αλλα χαλια το μονο που ειναι καλο σαν αντιγραφικο που τα κανει ολα,και ειναι και εξωτερικο!

Το lightscribe δεν μπορει να βγαλει 100% εγχρωμες φωτογραφιες. Ετσι μου ειπαν οταν πηρα ενα τετοιο LG.

Σωστα και διαπιστωμενο υπαρχει κανενα τετοιο μηχανημα στην αγορα οπου να ειναι στα χρηματα μας να το αγορασουμε?

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.