Jump to content

Coolbits και 84.21 δεν κρατανε το OC

squid

Recommended Posts

περασα τους 84.21 και ειδα οτι δεν ειχε clock frequencies settings. Eτσι χρησιμοποιησα ενα "enabling Coolbits" reg αρχειο (παλιο μαλλον, χαζομαρα μου, δεν το κοιταξα) που ειχα αλλα εκτος του οτι ψιλοεκανε κ**ο το display δεν κραταει και τα Overclock Settings.

Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να ενεργοποιησω το overclock των 84.21 ?

.

• 2 weeks later...

εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα coolbits και τους 84.21....

όσο για το rivatuner, η τελευταία έκδοση δεν υποστηρίζει τους σιγκεκριμένους drivers, αλλά πιστεύω να δουλεύει σωστά το overclocking

ειχα απενεργοποιησει απο το startup τo Νvcpl το οποιο οπως φαινεται χρειαζεται για τα coolbits

ενεργοποιησε το.ειναι το αρχειο το οποιο χειριζεται ολα τα custom settings της καρτας στο startup.

εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα coolbits και τους 84.21....

όσο για το rivatuner, η τελευταία έκδοση δεν υποστηρίζει τους σιγκεκριμένους drivers, αλλά πιστεύω να δουλεύει σωστά το overclocking

το o/c σωστα θα δουλευει αλλα δεν θα εχεις πληρη προσβαση στα power user settings νομιζω αν δεν κανει match τους οδηγους απο την βαση δεδομενων του riva.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.