Jump to content

AMD - Intel : 32 Vs 64 bits

soki

Recommended Posts

Quite coincidentally, Intel will finally be ready with its full line of 64 bit capable CPUs, including Celeron 64s, close to that date. This, of course, is entirely coincidental and is just the way things can spookily happen at the same time in our industry.

το ανεκδοτο της ημερας

Αρχική απάντηση από ea6gka

αριστες killgori.Ειναι σα να εχω ΧΡ μονο που ειναι πιο γρηγορα στο ανοιγοκλειμα φακελων , αντιγραφες κλπ.

Γιωργο εχεις raid, αν ναι σε ποιον controller? Kαι εγω προσπαθησα να τα βαλω και τρωω restart οταν παει να μπει windows.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 17:35]

αριστες killgori.Ειναι σα να εχω ΧΡ μονο που ειναι πιο γρηγορα στο ανοιγοκλειμα φακελων , αντιγραφες κλπ.

Ασε περιμενω πως και πως το καινουριο συστημα με το περας της εξεταστικης αλλα εχω καποιες αμφιβολιες μηπως ειναι λιγακι νωρις για να προχωρησω σε αγορα 64 συστηματος Οχι οσο αφορα την αξιοπιστια των επεργαστων ..δεν το συζηταμε ειναι φοβερες οι επιδοσεις στα 32μπιτα windows απλα σκεφτομαι οτι οταν θα βγουν τα windows 64 μηπως εχω ασυμβατοτητες με παλιες εφαρμογες -παιχνιδια κυριως- οπως εγινε οταν πρωτοεβαλα τα xp .. γιατι πιστευω οτι ο καθενας αν αγορασει 64ρη επεξεργαστη σιγα μην δεν βαλει 64 windows ... την επομενη που θα βγουν πιστευω ... !!!! αλλα απ την αλλη δεν θελω και να μεινω χωρις pc ,βιαστηκα βλεπεις και το πουλησα πριν τα χριστουγεννα ... με σκοπο να αγορασω pc μεσα στις γιορτες ... αλλα μετα βρηκα το thelab σε μια αναζητηση στο google εγινα μελος αμεσως διαβαζοντας ενα thread - διαβασα καποια πραγματα γιατι ειχα μεινει πολυ καιρο ανημερωτος για το τι παιζει στην αγορα (2 χρονια στο σκοταδι ημουν) και αποφασισα να περιμενω να το αγορασω τελη φεβρουαριου ... το μονο που προσευχομαι :worship: ειναι η microsoft επιτελους να εχει μαθει απο τα λαθη της και να τα βγαλει καλα τα 64ρια ... αυτα ελπιζω να μην σας κουρασα

Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 21:15]

@kIlGoRi

Dual boot + boot manager και έχεις και τα 64bit και τα 32bit XP.

και εγω κατι τετοιο σκεφτομαι αλλα θα ηθελα να τα δω ολα να δουλευουν σε 64 οπως και ο καθενας αλλωστε .. δεν θα ηθελα να μπαινω σε τετοιες διαδικασιες το εκανα και παλιοτερα με 98 και 2000 - και 98 με ΧP αλλα μετα βαρεθηκα την διαδικασια για ενα παιχνιδι (ετσι παρατησα ολα μου τα παλια παιχνιδια μιλαμε για μεγαλη συλλογη ....

αλλα καπως ετσι πρεπει να προχωρας και στην ζωη σου ... να αφηνεις καποια πραγματα πισω

(μηπως το εκανα πολυ μελο :o ??? )

Αν θέλαμε να έχουμε όλα όσα είχαμε τότε θέλουμε και ένα μεγάλο χόρο να τα βάλουμε μέσα. Πολύ θα ήθελα να παίζω Kick Off 2 και Lotus Turbo challenge με ένα joystick της προκοπής, αλλά που να βάλω τον Atari?!

Προχωράμε μπροστά....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.