minotavrs Απρίλιος 25, 2006 #21 Απρίλιος 25, 2006 Xρονια πολλα!! Τους πηρα τηλ σημερα και μου ειπαν να στειλω το psu για ελεγχο αλλα για τους δισκους μου ειπε οτι αφου εχει εξωτερικη ζημια αυτοματως βγαινει απο εγγυηση.Αφου θα στειλω το psu μου ειπε να βαλω και τους σκληρους να τους κοιταξει. Χλωμο το βλεπω να τους αλλαξουν καλα το περιμενα εγω (μιλαω για τους δισκους) ..
geo_hal Απρίλιος 25, 2006 #22 Απρίλιος 25, 2006 Xρονια πολλα!! Τους πηρα τηλ σημερα και μου ειπαν να στειλω το psu για ελεγχο αλλα για τους δισκους μου ειπε οτι αφου εχει εξωτερικη ζημια αυτοματως βγαινει απο εγγυηση.Αφου θα στειλω το psu μου ειπε να βαλω και τους σκληρους να τους κοιταξει. Χλωμο το βλεπω να τους αλλαξουνΓια τους σκληρούς οχι απλώς χλωμό.... Τι ακριβώς έκανες και κάηκαν οι δίσκοι;
SokoNik Απρίλιος 25, 2006 Author #23 Απρίλιος 25, 2006 Για τους σκληρούς οχι απλώς χλωμό.... Τι ακριβώς έκανες και κάηκαν οι δίσκοι;http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=23042
sa1901 Απρίλιος 25, 2006 #24 Απρίλιος 25, 2006 Xρονια πολλα!! Τους πηρα τηλ σημερα και μου ειπαν να στειλω το psu για ελεγχο αλλα για τους δισκους μου ειπε οτι αφου εχει εξωτερικη ζημια αυτοματως βγαινει απο εγγυηση.Αφου θα στειλω το psu μου ειπε να βαλω και τους σκληρους να τους κοιταξει. Χλωμο το βλεπω να τους αλλαξουνAυτό αποκλείεται. Εμένα μου αλλάξαν Maxtor με σκασμένο τσιπάκι χωρίς να δημιουργηθεί καν θέμα από μένα. Μάλλον δεν θέλει να φορτωθεί το RMA...Στην τελική αν δεν τον δεχτεί (πράγμα που το θεωρώ απαράδεκτο), στείλε τον εσύ απευθείας στην εταιρεία στην Ευρώπη.
geo_hal Απρίλιος 26, 2006 #25 Απρίλιος 26, 2006 Το θέμα είναι να βρεθέι η αιτία που έγιναν αυτά. Το τροφοδοτικό έφταιγε ή έγινε κάποια άλλη πατάτα. Μόλις του έρθει το τροφοδοτικό πίσω θα ξέρουμε και την απάντηση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.