nikchris Απρίλιος 23, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 :003: :003: χεχε μαλλον οποιος εχει ΕΙΖΟ προσπαθει παρα πολυ να δικαιολογησει στον εαυτο του τα λεφτα που εδωσε.Τζαμπα λεφτα ειναι η s910 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 23, 2006 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 εδω και καμια 20αρια μέρες ειμαι dual display με Lg 1750s και eizo p1700.ειλικρινά δεν μπορώ να βρω κάτι για το οποίω θα έπρεπε να γελάς με τις Lg. Mίλησα για το μοντέλο 1730S.ΕDIT: Επίσης τώρα πρόσεξα ότι μιλάς σε σχέση με την P1700, η οποία επίσης έχει ΤΝ panel. Αναμενόμενο λοιπόν οι διαφορές να είναι ελάχιστες...:003: :003: χεχε μαλλον οποιος εχει ΕΙΖΟ προσπαθει παρα πολυ να δικαιολογησει στον εαυτο του τα λεφτα που εδωσε.Τζαμπα λεφτα ειναι η s910 Δεν έχω την S1910... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Απρίλιος 23, 2006 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Mίλησα για το μοντέλο 1730S.ΕDIT: Επίσης τώρα πρόσεξα ότι μιλάς σε σχέση με την P1700, η οποία επίσης έχει ΤΝ panel. Αναμενόμενο λοιπόν οι διαφορές να είναι ελάχιστες... οπότε καλύτερα να κατηγορείς το TN panel και όχι την LG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 23, 2006 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 οπότε καλύτερα να κατηγορείς το TN panel και όχι την LG.1. Δεν κατηγόρησα κανέναν.2. Φυσικά και μιλάω για το TN panel.3. H LG χρησιμοποιεί κυρίως TN panel. Τουλάχιστον στα μοντέλα που είναι πολύ εμπορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Απρίλιος 23, 2006 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Βλεπω οι αποψεις διιστανται ή μαλλον τριιστανται.Στο θεμα 17'' ή 19'' μαλλον εχω καταληξει στις 19'',αφου περασα μια βολτα απο το Πλαισιο Βουλιαγμενης κ τις ειδα απο κοντα.Το μονο που φαινοταν ασχημα ηταν οι οθονες :067: ΕΙΖΟ που ηταν σιγουρα πιο μουντες απο τις αλλες.Οποτε αυτες οι οθονες ειναι για γραφειο και τιποτα αλλο.Η μονη οθονη που φαινοταν πολυ πιο χαλια απο τις αλλες ηταν οι Turbo-X του Πλαισιου που ετρεμαν κ γενικα δεν τις επαιρνα ουτε τζαμπα.Σε ενα βιντεο του GTA που επαιζε εκεινη τη στιγμη δεν παρατηρησα μεγαλες διαφορες,πανω κατω στα ιδια,με τις φτηνοτερες οθονες(πολυ χαμηλο κοντραστ + φωτεινοτητα) να δειχνουν χειροτερες.Αν κρινω απο την LG1750 που ειδα λιγο πιο καλα απο τις αλλες(δεν υπηρχε η 1950)οι διαφορες που συζητιονται τοσο πολυ δεν "παιζουν".Μια οθονη λοιπον με κοντραστ 700:1 και 300 φωτεινοτητα ειναι οτι πρεπει για τον "απλο" gamer + home user.Εγω απλα θα περιμενω λιγο καιρο να παρω καποια LG 19'' με τα χαρακτηριστικα αυτα + DVI.Τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες,τουλαχιστον στα αυτια μου. edit λεω μαλιστα σε λιγο καιρο να παρω μια απο αυτες LG Electronics L1932P-SN Philips 190X6FB Οσοι τις εχουν οι παρατηρησεις τους ειναι ευπροσδεκτες Philips 190X6FB εδώ. Πολυ ωραία χρώματα, αρκετά καλό μαύρο{αν είσαι σε ευθεία με την οθόνη είναι σχεδόν τέλειο} σε κίνηση, μηδαμηνο ghosting, και ξεσκίζομαι στα FPS games όπως far cry, FEAR CS:Source. Επίσης να προσθέσω άψογο service{κάνε ένα search με το όνομα της οθόνης και θα βρεις τα σχόλια μου όταν τη πήρα και είχε κάτι προβλήματα}. DVI μιλάμε για πολύ καλύτερο από D-SUB τουλάχιστον σε αυτή την οθόνη το d-sub είναι αισχρό σε σχέση με DVI, φαντάζομαι το καναν επίτηδες για να ενισχύσουν το dvi{???}. Παραμετροποιήσιμη, όσον αφορά, τις ρυθμίσεις σε πολύ καλό βαθμό. Γενικά από τη philips 17'' άρα του αδερφού μου, που έκανε 230 και τη θεωρούσα υγεία για τα μάτια μου, είναι η μέρα με τη νύχτα{προς το καλύτερο η δικιά μου } Επίσης λόγω των ενσωματωμένων ηχείων, μόλις την πρωτοαντικρύσεις μπορεί να σου φανεί τεράστια{του αδεφού μου η 17'' άρα μου φαίνεται λιλιπούτεια. Να τελειώσω λέγοντας επίσης, πως παρότι στα 60h{αν και πάει 70}, τα μάτια και το κεφάλι μου δε παραπονιούνται πια όπως με τη προηγούμενη CRT μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Απρίλιος 24, 2006 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 1) Εγώ από ότι έχω καταλάβει πλέον, δεν πρέπει να στεκόμαστε σε μάρκες αλλά σε συγκεκριμένα μοντέλα. Μπορεί πχ ένα ακριβό Philips να έχει καλύτερη εικόνα από ένα Eizo. 2)Στα μαγαζιά δεν μπορείς πραγματικά να καταλάβεις και πολλά για ποιότητα εικόνας, ούτε καν συγκριτικά, λόγω ακατάλληλου φωτισμου - είσοδο σήματος. Μόνο τα ΤΝ panels, που αν κοιτάξεις από πολύ κάτω, όπου μαύρο γίνεται άσπρο και ανάποδα.3) Η έννοια της ποιότητας είναι πολύ σχετική, ανάλογα με τα μάτια του καθενός και τα κριτήρια. Άλλος δίνει βάση στα χρώματα, άλλος στην ομοιογεννή φωτεινότητα, άλλος στο contrast, στην σωστή θερμοκρασία λευκού, άλλος στην κατασκευή του σασί, to design και τα extra, άλλος στο responce time. Και ειδικά στην κινούμενη εικόνα, το τελευταίο παίζει σημαντικό ρόλο. Ακόμα και τα S-PVA, P-MVA με το overdrive, (μακάρι να είχε η δικιά μου), μπορεί κάποιους να τους ενοχλούν τα μειωμένα χρώματα σε κάποιες περιπτώσεις, οπότε να πάνε αναγκαστικά σε TN.DVI μιλάμε για πολύ καλύτερο από D-SUB τουλάχιστον σε αυτή την οθόνη το d-sub είναι αισχρό σε σχέση με DVI, φαντάζομαι το καναν επίτηδες για να ενισχύσουν το dvi{???}. Χεχε κι εμένα ακριβώς το ίδιο η Eizo, το dsub είναι πολύ μέτριο, σε σχέση με αυτό της Philips που έχω δίπλα, προφανώς επειδή βάζουν το dvi δεν δίνουν σημασία για καλό μετατροπέα αναλογικού - ψηφιακού Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkisD Απρίλιος 24, 2006 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 :003: :003: χεχε μαλλον οποιος εχει ΕΙΖΟ προσπαθει παρα πολυ να δικαιολογησει στον εαυτο του τα λεφτα που εδωσε.Τζαμπα λεφτα ειναι η s910Φιλε μου εφού έχεις αποφασίσει τι θες και ταλαιπωρείς τον κόσμο?Απλά μην πάρεις LG και μετα όπως πάρα πολλοί άλλοι αρχίσουν την κακομοιρια, δεν είναι ομοιογενής, δεν έχει καλό μαυρο κτλ κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 24, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 edit λεω μαλιστα σε λιγο καιρο να παρω μια απο αυτεςLG Electronics L1932P-SNPhilips 190X6FB Οσοι τις εχουν οι παρατηρησεις τους ειναι ευπροσδεκτεςΔεν εχω αποφασισει,προφανως,κ δεν νομιζω να ταλαιπωρω κανεναν.Ακουω γνωμες κ αφου δεν εχεις κατι να προσθεσεις μην "ταλαιπωριεσαι" αλλο σε αυτο το νημα.Δεν ακουω κανεναν να κακομοιριαζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.