Jump to content

πρόβλημα με dvd

stavpal

Recommended Posts

"TSSTcorp DVD-ROM TS-H352A"

Εδώ και μερικές μέρες άμα πάω να κάνω κοπυ στο σκληρό ή μέσα ΑΠ ΤΟ νερο να διαβάσει για να το γράψει στο γραφτήρι, βγάζει crc error "unable to read" μπλα μπλα....

τα ίδια cd/dvd διαβάζονται και γράφονται κανονικά στο γραφτήρι (nec 3540)

τι παίζει? να πάρω άλλο? το έχω 1.5χρόνο

dma is on το τσέκαρα. καθαριστικό cd δοκίμασα αλλά τπτ

please πείτε άμα είναι αύριο παίρνω άλλο

ορίστε και log tou nero sto txt

Log.txt

στη θεση σου θα ξεκινουσα καταργωντας το 7 και βαζοντας το Nero 6.6.0.18

επισης θα δοκιμαζα και διαφορετικα cd/dvd μιας και το CRC error απο οτι ξερω αναφερεται σε <<χαλασμενα>> cd/dvd..

Από ότι φαίνεται είναι χαλασμένο το drive. Είχα πάρει και εγώ το αντίστοιχο DVD-RW της Samsung (TS-H552) , και μου χάλασε στους 4 μήνες (πήρα το 3540 λόγω εγγύησης, άψογο).

Δεν πρέπει να βγήκανε καλή παρτίδα αυτά τα drives της Samsung. Από το μαγαζί που το πήρα μου είπε πως από αυτά που πούλησε τα μισά του τα πήγανε πίσω για RMA... Και στο Internet αν ψάξεις θα βρεις πολλά παράπονα

Καλησπέρα σας έχω και εγώ ένα πρόβλημα.Έχω δύο dvd recorder σε δύο pc από ένα το καθένα .Ένα plextor px-108A και ένα nec 2500. Παρατηρώ τουλάχιστον τα τελευταία δισκάκια που γράφω και τα τσεκάρω με το dvdinfo pro ότι έχουν πολλά bad errors. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν το nec μόνο μετά είδα ότι ήταν και το plextor. Το πρόβλημα το είδα με verbatim δισκάκια αγορασμένα από το media center. Είπα είναι ελλατωματικά τα δισκάκια τα άλλαζω σε tayo yaden blue αυτό με την στάμπα disk impex και αγορασμένα από e-shop. Το ίδιο. Αλλάζω σε tayo yaden αλλά τα printable από e-shop . Τα ίδια και πάλι. Παω να τραλαθώ. Καμιά ιδέα κανένας; Να χαλάσανε και τα δύο;

Ευχαριστώ Και καλή Ανάσταση να έχετε.

Καλησπέρα σας έχω και εγώ ένα πρόβλημα.Έχω δύο dvd recorder σε δύο pc από ένα το καθένα .Ένα plextor px-108A και ένα nec 2500. Παρατηρώ τουλάχιστον τα τελευταία δισκάκια που γράφω και τα τσεκάρω με το dvdinfo pro ότι έχουν πολλά bad errors. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν το nec μόνο μετά είδα ότι ήταν και το plextor. Το πρόβλημα το είδα με verbatim δισκάκια αγορασμένα από το media center. Είπα είναι ελλατωματικά τα δισκάκια τα άλλαζω σε tayo yaden blue αυτό με την στάμπα disk impex και αγορασμένα από e-shop. Το ίδιο. Αλλάζω σε tayo yaden αλλά τα printable από e-shop . Τα ίδια και πάλι. Παω να τραλαθώ. Καμιά ιδέα κανένας; Να χαλάσανε και τα δύο;

Ευχαριστώ Και καλή Ανάσταση να έχετε.

Αν μπορεις ποσταρε καποια screenshots απο τα scans που εχεις κανει σε νεο thread αν ειναι δυνατον, καθως το προβλημα σου δεν ειναι σχετικο με το αρχικο θεμα του παροντος. Οπου μπορουμε θα βοηθησουμε :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.